Rafael Marquez'e Uyuşturucu Suçlaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rafael Marquez'e Uyuşturucu Suçlaması!


rafa-marquez-mexico_ro5ktq3fojgp1ooperza5rwes.jpg

Meksika Milli Takımı Kaptanı Rafael Marquez, ABD tarafında uyuşturucu karteli yöneticisi olmakla suçlandı. Gözaltına alınan 38 yaşındaki futbolcu, suçlamaları reddetti.


Daha önce Monaco ve Barcelona gibi kulüplerde yıllarca forma giyen Rafael Marquez'e şok suçlama... Meksika Milli Takımı'nın 38 yaşındaki kaptanı, ABD Hazine Bakanlığı tarafından uyuşturucu karteli yöneticisi olmakla suçlanıyor. Bakanlık açıklamasında 21 kişi ve 42 organizasyon uyuşturucu kaçakçısı Raul Flores Hernandez ile birlikte çalışmakla suçlanıyor.

Meksikalı şarkıcı Julio Cesar Alvarez ve futbolcu Rafael Marquez de bakanlığın suçladığı isimler arasında. Bu ikili, Flores Hernandez ile uzun yıllardır ilişkide olmakla, Hernandez'in vitrin figürleri olmakla ve söz konusu uyuşturucu trafiği kartelinin varlıklarını üzerlerinde gizlemekle suçlanıyor.

Gözltına alınan ve sorgusu sonrası serbest bırakılan Rafael Marquez hakkındaki iddiaları reddetti. Uyuşturucu trafiğiyle ilgili hiçbir bağlantısının olmadığını dile getiren Meksikalı futbolcu, hakkında ortaya atılan bu iddiayı çürütmek için hukuki çalışmalarını avukatlarıyla birlikte sürdüreceğini belirtti. Barcelona ile dört lig ve iki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Rafael Marquez, 2015'ten bu yana Meksika'da Atlas takımının formasını giyiyordu.

NTV Spor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hemen bizim milii takım'a kazandıralım , yönetici olur , antrenör olur yardımcı olur.Böyle kartelcileri kaçırmamak lazım.
 
Üst Alt