# Ragnar Klavan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Ragnar Klavan


Denayer stoper olarak çok defolu bir oyuncu. Bana göre devre arası ama en geç sezon sonunda yollanıp yerine sol ayaklı bir stoper alınmalı. Bu isim Klavan olabilir. Liverpool'da zaman zaman oynasa da çoğu zaman yedek. Sol ayaklı,tecrübeli,hava toplarında etkili bir stoper. Maicon ile güzel ikili olurlar. İmkan varsa devre arası bu operasyon yapılmalı. Serdar da sürekli sakatlanan bir oyuncu.

Ragnar Klavan - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt
 
Devre arası Denayer yollansın Klavan gelsin. Bu sayede 3'lü oynarız artık. Sağ stoper Serdar, Göbek Maicon, Solda Klavan. Sol açıkta Asamoah olursa bam-bam-bam.
 
Stoper ararken tekrar hatırlatalım. Sol ayaklı,tecrübeli bir stoper. Liverpool'da şu an 4.stoper konumunda ve bir stoper daha alabileceği konuşuluyor. Muhtemelen Klavan ile yollar ayrılacak.

Evet muazzam bir stoper değil ama FFP kıskacındayken hem sol ayaklı,hem tecrübeli,hem de lider olabilecek bir stoper bulmak çok zor. Klavan en azından 1-2 sene iş yapar.

Denayer alınsa bile Maicon yollanabilir. Takımda en azından 1 tane sol ayaklı stoper bulunmalı. Günümüzde bu çok önemli.
 
Hayır hayır Aklınızdan geçirmeyin Lovren müptezeli ile birlikte beni bu sezon çıldırttılar ilk devre. Hiç gerek yok hiç girişmeyin aman aman
 
Üst Alt