Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ben azilli dusmaniniz, rakibiniz, nefretiniz olan Fenerbahce'nin bir taraftariyim. Bu yaziyi yazmamdaki amac asla tahrik etmek veya bildiginiz seyleri onunuze dokmek degil. Bu yaziyi cidden icimden gelerek yaziyorum.



Oncelikle, sizin nefretiniz kadar benim de size karsi nefretim coktur. Hele forumlarinizda bizim her macimiza $aibe denmesi, ayni sekilde bizim forumlarimizda size karsi bunlarin yapilmasi falan klasik kavgalar muhabbetler. Fakat sunu bilir sunu soylerim, ben 27 senelik hayatimda, hicbirzaman GS camiasini bu denli afedersiniz ama aciz bir durumda gormedim. Bu ligi lig yapan iki takim vardir. FENERBAHCE ve GALATASARAY. Turk insanina derbi havasini iliklerine kadar yasatan 2 mac vardir, kadikoydeki ve samiyendeki FB-GS maclari.



Son 3 yila yakin suredir, sizin camianiz acikcasi yokediliyor, icten ice parcalaniyor, klup camiadan taraftardan uzaklasiyor, lise lise laflari ile ucuz milliyetcilik uzerinden primler yapiliyor. Adnan Polat uzerindeki oyunlarda alinmayin, isterseniz beni ihrac edin ama bu lise zihniyetinin de parmagi oluyor. Cikip klubun mali tablosunu onaylamayacagiz tehditleri donuyor, yani devlet el koyacak klube demektir ki siz para yediniz, caldiniz. Bakiniz Liseliler tabiki birbirine cok baglidir ama 20 milyonluk bir camianin, 1000-2000 neyse 3000 kisilik bir mezun kitlesi tarafindan kontrol edilmesi ilginctir, tabi sizin isinizdir.



Ben sIkILdim bu rezil rakiplerle sampiyonluk mucadelesi vermekten. Ben birbirine yatan rakiplerden, birbirinin sirtini sivazlayanlardan, anadoludan sampiyon ciksin edebiyati ile cukkalari indirenlerden, biz trabzon icin oynadik, biz bursa icin oynadik diyenlerden biz biktik usandik.



Siz ligden koptunuz, deplasmanda trabzona 4 attiniz biz sampiyon olduk, siz ligden koptunuz gittiniz bursa'dan puan aldiniz biz sampiyon oluyorduk. Ne mac sattiniz, ne baskasi icin oynadiniz, ne baskasinin haklarini aradiniz. Tamam sizle kapisirken de en buyuk kufurleri ettim, sahtekarlar dedim, hainler dedim yani siz ne diyorsaniz tersini size soyledim ama en azindan keyifle, heyecanla ligi takip ettim. gene olsa gene kavga edicegiz, gene $aibeciler diyecegim, gene mac aldiniz diyecegim ama zaten rekabetin getirisi degil midir bu?



Bu ligde siz yenileceksiniz ki ben eglenicem, biz yenilecegiz ki siz egleniceksiniz. Bu ligde beraber avrupa kupasina gidecegiz ki, kim elendi muhabbeti yapicam.. Ben sizin rakiplerinizi tutucam, siz bizim rakiplerimizi. Futbolu futbol yapan her unsurun icinde bulundugu rekabet duygusunu yasiyacagim.



Ama olmuyor, 3 transferle hala dun bile utanmadan dunya klubu oldugumuzu kiskaniyorlar diyenlerden, 2 hafta once klupler birligine yikama yaglama cekip, kendileri son 3 macta hakemle puan alirken aciklama yapanlardan, baska takimin verilmeyen golune isyan edip, kendi verilmeyen golune laf etmeyenlerden, hakem beraberlik icin cikmis diyip yenilmeyi basarabilenlerden, her lafi ALLAH, ILAHI ADALET'e ceken, amerikanya destekli cakma iskoclardan, devlet bakanlarina aciklama yaptiranlardan gina geldi. Ne zevki var, ne tadi var, ne heyecani var. Allah futbol'a karissa, imamspor dunya kupasi alirdi. Sudi Arabistan dunya ve asya kupasini kimseye kaptirmaz, vatikansporla israil de yarista hemen arkalarinda olurdu.



Bu Ulkenin milli takimi 3 senedir yerlerde, 3 senedir de Fenerbahce ve Galatasaray kotu yonetimlerle basarizi olmakta. Bunlar tesaduf degildir, cunku turk futbolunun birbirlerinden nefret etse dahi, temel iki tasidir FB ve GS'dir. Bu ulkede bu iki takimdan biri ligden cekilse, LIG TV 1 dekoder satamaz.. TFF reklam parasi alamaz kimseden, ulkede futbol coker. Iste bu yuzden



En kisa surede, tekrar, ulkenin tepesinde de kapisabilmek dilegi ile.



Saygilar
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Fenerbahce ve Galatasaray anlasip havuz sisteminden cikmali bence. ts ve bjk'nin de ufak takim olduklarini kafalarina vurmus oluruz.
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Ben bu olaylarin cok abartildigini düsünüyorum...

Bizim durumuzda abartiliyor... Tammam 11. siradayiz tammam rezil futbol oynuyoruz ama bu kulüp 105 senelik bir kulüp normal degilmi 105 sene icinde agir bir dönem gecirmesi ?

Barcelonada zamani geldiginde bizim simdiki oldugumuz gibi olacaklar belki 50 belki 100 sene sonra ama olacak... (örnk: Leed's united... 10 sene önce nerdeyse uefa finali simdik 2. liglerde sürünüyor... Almanya takimlarindan bircok örnek var)



Galatasaray yaz transferinde 3-4 kaliteli adam alip 3-4'de yerli kaliteli türk alir ve yine eski GALATASARAY olur... abartilacak birsey yok diye düsünüyorum... heleki bunu kiyamet kopmus gibi algilayanlar var...



(tek canim acidigi taraf ise kombine almis taraftarlarmizin keyifle verdikleri tonca paranin karsiligini alamayacagidir..)
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Galatasaray zaten en fazla 2 sene içinde aynı yerlere gelecektir. Bu çok büyütlüyor. 2003-2004 sezonunda da aynı muhabbetler dönüyordu, akabinde aralıklarla 2 şampiyonluk sezonu yaşandı. En basit örnek Bursaspor'un ortasahasında ki Svensonn'dan daha iyi bir yuncu olan Culio bizde. Ama bu sezon Svensonn daha faydalıdır. Her şey yetenekli oyuncularla bitmiyor. Bazı şeyleri oturtmak lazım. O da bu sene ve bir kaç senedir oturmadı.
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Burda kimse fenerbahcenin Galatasaraydan sonra Türkiyede büyük ünvanını hakkeden tek takım olduğunu inkar etmiyor. Bahsettiğim konu Kupa büyüklüğünden önce camia büyüklüğü. Dünya üzerinde yaklaşık 25.000.000 milyon Fenerbahçe taraftarı 30.000.000 GS taraftarı var ki bunu ben değil yıllardır yapılan anketler söylüyor. Buda bu iki camiayı Türkiye üzerine çıkartıp sayılı büyüklerden yapmaya yetiyor. Kimse keyfinden GS FB derbisini büyük ilan etmiyor. Hoş ne kadar derbilerin hakkını veremesekte. Bu ülkede hayat 2 takım için duruyor. GS ve FB. gerisi teferruat. Evet fenerbahceyi sevmem evet nefret ederim evet Antifenerbahceliyim buna rağmen FB nin 2 büyükten biri olduğunu her zaman söylerim. Öyleki Bjk ye TS ye hatta hatta Fb kiminle maç yapıyorsa o takıma karşı bir sempatim vardır. Evet biz olamıyorsak Fenerde şampiyon olmasın derim ama Ben Galatasaraylıyım her maça kazanmak için çıkarım. Seninde yazdığın gibi 2 defa şampiyonluğu olmamanızı istememize rağmen size verdik çünkü biz Galatasarayız kazanmak için oynarız. İşte bu yüzden 2 hafta sonra sahaya sizi yenmek için çıkacağız kaybedersek üzülürüz. Sonra Trabzona yine kazanmak için çıkacağız ama kaybedersek üzülmem. Aradaki fark bu. Galatasaray senin dediğin gibi lisenin etkisinde. Bu etkinden kurtulmasını bir çok Galatasaraylı gibi bende istiyorum en azından bukadar etkili olmamalarını ama Adnan Polat için aynısını söyleyemem. Liseliler diye herşeyi yanlış söylemiyorlar hatta Adnan Polatla ilgili düşüncelerinde onları destekliyorum. Biz fenerbehçe taraftarının Arkası gelmez dertlerim şarkılarıyla dereağzını bastığı günleride kendi kalecilerini dövdüğü günleride gördük. Futbolda bazen takımlar taraftarlarının görmek istemediği yerlerde olabilir. Ama büyüklük burda belli olur her düştüğünde kalkabilmekle. Ondan büyüksünüz ondan büyüğüz. Tek başımıza gündem belirleyip değiştirebiliriz. Sizinle yarıştığımız şampiyonluklar herzaman daha çok zevk vermiştir çünkü kızdıracak adam çok buluruz. Yakında layık olduğumuz yerde zirvede sizin hemen üstünüzde görüşmek dileğiyle. Bu arada Bir Gs forumunda Senin Senin gibi başka FB li BJK li Trabzonsporlu veya x bir takım tarftarının ne kadar demokratça hakarete uğramadan yazı yazabildiğini yorum yapabildiğini görmeni ve kavramını isterim. Buda büyüklüğümüzün şanındandır darısı Fb forumlarının başına.
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Fenrbahçeliler bizim için maç satın alıyolar falan mı diyomuş:eek:
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Siz ligden koptunuz, deplasmanda trabzona 4 attiniz biz sampiyon olduk, siz ligden koptunuz gittiniz bursa'dan puan aldiniz biz sampiyon oluyorduk. Ne mac sattiniz, ne baskasi icin oynadiniz, ne baskasinin haklarini aradiniz. Tamam sizle kapisirken de en buyuk kufurleri ettim, sahtekarlar dedim, hainler dedim yani siz ne diyorsaniz tersini size soyledim ama en azindan keyifle, heyecanla ligi takip ettim. gene olsa gene kavga edicegiz, gene $aibeciler diyecegim, gene mac aldiniz diyecegim ama zaten rekabetin getirisi degil midir bu?



Bir de kendinle çelişmesen.

Kendi adıma senin gibilerin rekabet anlayışı da, çağrısı da sizde kalsın..

İstemez..
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Bırak arkadaşım bırak bu ayakları ;). Senin bu dediklerini 10 yaşındaki fenerli ve Cimbomlu çocukta biliyor. Burası Galatasaray forumu olmaktan çıktı artık hangi konuya girsek kuşlar, sayılarıda her geçen gün artıyor, soruyorum sana madem GS ve fbsiz, fb GS siz olmuyor bunu yazmak, potaya giripte lider olunca mı aklına geldi? 12 puan gerideyken buraya yazan fenerlilerin sayısı 1 bilemedin 2ydi ! E tabi sizde haklısınız, size sunulan bu hoşgörü sayesinde gelin milleti tahrik edin, sonra her konuda tartışma, kilit, oh ne güzel istanbul.



Site yönetiminide anlamak güç, amaçları nedir hala çözemiyorum Ben Galatasaray taraftarı olarak bu forumda fenerli görmek zorunda değilim, kimse değil daha doğrusu, artık her konunun içinden bu adamlar çıkıyor, suyunu çıkarıyorlar üstelik, makinalı tüfek gibi, bülbül gibi her konuda şakıyorlar, adama yazacağını yaz çık git herşeye cevap vermek zorunda değilsin, ortamı geriyorsun diyorum bana verdiği cevap sanane kardeşim üye alımı yapmayın sizde demek oluyor? Bu derece kendi taraftarınızı aciz ve salak yerine koyuyorsunuz!, objektif fenerliymiş, herkes düşüncesini ifade edebilir miş miş de miş miş, bırakın abi bu ayakları hangi konuya girsem o iğrenç renkler,sırf bu yüzden bile tahrik oluyorum, olurda renkdaşlar, bozuk plak gibi tekrarlanan yorumlar, biz antuya üye olsak Bırakın tartışmayı Galatasaraylıyık desek herkes biliyor ki anında şutlarlar bırak Sarı -kırmızı avatar koymayı!



Bu kadar aciz kalmayın, yine bir örnek vereyim, forum malum her maç günü göçüyor zar zor sayfalara ulaşıyorum bakıyorum yine fenerliler alaycı uslüple yazılan mesajlar sürekli, alıntı yapıp tepkimi veriyorum, mod arkadaşlar benim mesajımı silip sakin olun diyorlar ya sizin göreviniz bunların mesajlarını silip siteden yolcu etmektir, sakin olun, 2 li tartışmaya girmeyin demekle olmuyor bu işler, bakın türk futbolu forumunun şu anki haline , sürekli tartışma kilit, kendi renkdaşlarımı muhatap alamıyorumki artık, adamlara şu durumda laf yetiştirmek bile gıcığıma gidiyor, üstelik bu uygulamın başka hiç bir forumda örneği yok, olmamalıda zaten . Bizim durumumz ortada iken bu şaklabanlara sınırsız konfor sunulması çok ama çok saçma.



Arena'da kuş avı görseli çok iyi olmuş tebrikler ama önce GSC'de bir kuş avı yapsanız takdire şayan bir davranışda bulunmuş olursunuz.



Şimdi bu fenerli de gelmiş boş saçma sapan bir yazıyla, sevimli fenerli rolu oynuyor.
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Rakip takım taraftlarına lütfen daha saygılı olalım.
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Hakaret etmediği sürece düşündüklerini anlatsın adam amma korkuyorsunuz fenerli birini görmekten.
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Can, boşver olm, herkesin zihniyeti yetmez buradaki yazıda anlatılmak isteneni anlamaya. Herkesi kendileri gibi fanatik görüyorlar.



Neyse, adamın iyi niyetle yazdığı bir yazıdan saçma sonuç çıkaranları çok tebrik ederim.
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



ben fenerin forumuna girip siz şölesiniz bölesiniz demezdim enteresan :)



ama katıldığım bir konu var,GALATASARAY-fenerbahçe rekabeti olmasa bu ligi bir allahın kulu izlemez
 
Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray



Can, boşver olm, herkesin zihniyeti yetmez buradaki yazıda anlatılmak isteneni anlamaya. Herkesi kendileri gibi fanatik görüyorlar.



Neyse, adamın iyi niyetle yazdığı bir yazıdan saçma sonuç çıkaranları çok tebrik ederim.



"Benim babam fenerbahçeli, fener taraftarının aşalanmasına ve maytaba alınmasına tahammül edemiyorum" diyen sendin bu forumda.

Muhatabımız değilsin ! Girde bak diğer konulara, rezillik üstüne rezillik var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt