Rakibimiz: Real Madrid | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1.png

1.png

Ligde 9. sira (1 galibiyet 1 beraberlik)

Sakatlar:
isco
james
hazard
rodrygo
brahim diaz
asensio (capraz baglar)

Gecen sezon inanilmaz kötü bir sezon gecirdikten sonra reviziyona gecen Real madrid, yaz döneminde 300 Milyon Euro Harcadi.
Alinan oyuncular:
eder militao
Mendy
hazard
rodrygo
jovic

gidenler
kovacic
raul de thomas
theo hernandez
llorente
vallejo
 
brügge bizden daha iyi oynuyor adamlar brüggedan degil bizden korkuyor

Çünkü iç sahada taraftar etkisiyle farklı kimliğe bürünüyoruz Avrupa maçlarında, özellikle çok büyük takımlarla oynadıklarımızda. Çekinmeleri normal.

Son dönemlerde Juventus gibi takımı eledik, Real Madrid'i içeride patates ettik, M.United kadroları rotasyonda olsa da epey ezdik, Chelsea elimizden kaçtı berabere kaldık gibi örnekler var. Bence bu açıklamalar çok normal.
 
Şu an Şampiyonlar Ligi'nin en ciddiyetsiz takımı olabilirler. PSG maçında isabetli şut çekemediler, Brugge'a yarım saat oyunu yıkamadan rakip yarı sahaya kadar yükselip 2 gol hediye ettiler. Perez'in derdi de bu şımarık milyonerleri uyandırmak zaten ama pek başarılı olabileceklerini sanmıyorum. Deplasmandaki Sevilla maçı gibi muazzam bir konstrasyon ortaya koyarlarsa o maçtaki gibi işi götürürler, haftasonu kazandıkları lig maçı kadar bile gevşek olsalar puan kazanma şansımız olur. Takımda Casemiro-Kroos-Benzema ve 3 aydır mobbing yiyen Bale dışında işinin hakkını veren oyuncu yok, Marcelo da olmazsa kangren bölgemizde rahatlamaya yol açar. Tek dert bizim PSG maçındaki kadar ortaya konsantrasyon ve taktiksel cesaret koyup koyamayacağız. Onu becerirsek şu takımı yenmek hayal değil.
 
Üst Alt