Rakip Analizi | Beşiktaş - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rakip Analizi | Beşiktaş


Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



Yenileceğimizi düşünmüyorum ama kesin bir dille yeneceğimizide söyleyemiyorum.

Oyunun kaderini Selçuk ve defansımızın ortasında oynayacak ikilinin belirleyeceğini düşüyorum.

Kasımpaşa maçında 1.70lik adamı bomboş bırakırtığımız gibi Beşiktaş'ın tek atak organizasyonu olan serbest vuruşları Almeida-Toraman-Sivok gibi oyuncular çok rahat değerlendirecektir.
 
Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



Normal sartlerde bu maci cok fazla zorlanmadan kazanmamiz lazim ama henuz sezonun basi ve takim oyunumuz hucum anlaminda tam istenildigi gibi degil. Bir cok oyuncu da henuz tam yerini bulamadi veya tam form tutmadi bu nedenle biraz bocaliyoruz bazi bölümlerde.





Besiktasin tek sansi dikkatli oynamasi ve bence birazda kontra atak üzerinde oynamasi. Baskili oynayip bizi kendi sahamiza kapatmaya calisirsalar Umut'un derin kosulari ve kanatlardan yapabilecegimiz ani cikislarla Besiktas defansini her defasinda ters ayak üstünde yakalariz. Top yüzdeligi elinde sonunda yine en kötü sartle yüzde 60 bizde olur. Bu Besiktas takiminin bize bu konuda topu saklama adina fazla bir varlik göstereceklerini sanmiyorum.





Neyse sezonun basi, Besiktas kendisinin üstüne cikarsa biz de bol bol gol kacirip yine talihsiz goller yersek anca puan kayibi veya maglubiyet olur.



Elbet heycan var ama tedirginligim diye birsey yok bu mac hakkinda.
 
Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



Rakibi küçümsemek ne kadar doğru tartışılır.Hem de bir derbi.Kolay maç olmayacak.
 
Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



Bizi zorlayabilecekleri en büyük nokta yan toplar olur. Malumunuz yan toplarda sıkıntımız devam ediyor. Almeida oynamayacak diyorlar, umarım oynamaz. Orta alanı domine edersek rahat pozisyon bulabiliriz. En büyük sıkıntı olacak durum rehavet olur. Sonuç olarak bir derbi maçı her zaman düşünülenden farklı olur.
 
Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



Almeida oynamayacakmış sadece hava topu bakımından iyi oldu. Cenk,olcay ve oğuzhanında oynamayacağı söyleniyor. Birçok kişininde dediği gibi yan toplara dikkat edersek tamamdır. Bi fernandes faktörü var sadece o da mutsuz ayrılmak istiyor süper finaldeki gibi oynarsa bişey olmaz. Ayrıca hava topu bakımından avantajlı duruma geldik melo ve semihin oynayacağını düşünürsek. Melonun transfer sürecindede söledim hep diarrayı isteyenlere melo gibi hava topu alamaz diye
 
Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



bütün oyun planımız veli gavlağı durdurmaya yönelik olmalı sametin herseyi o adam durdurulamıyor koskoca ibb yi delik deşik etdi dua etsinlerki sakatlandıda çıkdı belediyenın işi zordu yoksa
 
Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



95367timthumb.jpg




Heyt be kadroya bak, bildigin yildiz karmasi.
 
Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



Rakibi küçümsemek ifadesini doğru bulmuyorum, sonuçta bu bir derbi diyorsunuz ama değil, rakipte 1-2 adam dışında Beşiktaş kalibresinde adam var mı, yok.
 
Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



Çok garip ki kan kaybetmesine rağmen,temkinli yaklaştığım bir maç. İlk 10 dakika'ya bir gol sığdırabilirsek işimiz daha kolaylaşacak. Melo'nun oynaması takımı biraz daha rahatlatacak diye düşünüyorum.
 
Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



Galatasaray Kasımpaşa gibi maçı garantilenmeden kazandık havasını girmediğimiz sürece her türlü yeneriz bu takımı.Bir düzgün oyuncuları var.O da Fernandes.Zaten mutsuz o.Almeida da oynamıyor(pat diye kafa atabilecek oyuncu).Beşiktaş oyuncuları kolay çalım yiyen ve pozisyon bilgisi olmayan oyunculardan kurulu.Zaten teknik direktöre baktık mı herşey anlaşılıyor.Beşiktaş çok istekli ve sert oynayacaktır.Erken gol bulursak maç büyük ihtimalle farka gider ama ben maçın 0-2 veya 1-3 gibi bir skorla biteceğini düşünüyorum.Ama dediğim gibi erken gol bulursak beşiktaş dağılır.O yüzden takım rehavete hiç kapılmasın.Bu takımı hayde hayde yeneriz.Ne kalecisi ne defansında bir şey var.
 
Cevap: Rakip Analizi | Beşiktaş



Galatasaray küçümsemez rakibini çünkü Fatih Terim için önemli olan 3 puan yada puan almak ben takımımıza güveniyorum
 
Üst Alt