"Rakip Takımdan Hoca veya Oyuncu Alınmaz" Safsatası | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Rakip Takımdan Hoca veya Oyuncu Alınmaz" Safsatası


Ortalikta Le guen muhabbetleri cikinca etikspor gardiyanlari cigirmaya basladilar yine

Sinan Engin en cirtlak ses cikaran adam bu konuda.

"Yaa arkadas, bu Gaassaray kendine bi hoca bulamiyo mu? Karabukspor'un hocasini elinden aldin. Simdide Bursasporun mu hocasina sulaniyorlar? Etik degerler, ordan Ergun Penbe'nin ona katilmasi dun fittirdim izlerken yine.

Sakin bu etik degerler safsatasina kanmayin. Oyle bir deger yok futbolda. Etik degerler aile, arkadas ve akraba ortaminda gecerlidir. Senede milyon eurolarin dondugu, komisyonlarin havalarda uctugu, hangi paranin kimin cebine gittigi belli olmayan futbol piyasasinda etik degerden bahseden insan ya salaktir, ya da senin basarili olmani istemiyor veya cekemiyordur.

"3 puan icin hersey mubah" diyen sinan engin'e sadece sunu sormak lazim.

Talisca'nin bonservisi karabukspor'da olsa ve $3 milyon euroya serbest kalma opsiyonu olsa yine etik degerler hikayesini okur muydu?

Bi ara futbolda takim ici "dengeler" muhabbetiyle ugrasiyorduk. Simdi etik degerler gerzekligi turedi.

Neyse. ogretecegiz..
 
261434.jpg
 
Bu işin profesyonellik içinde ele alnması gerekir doğru. Ama koskoca Galatasaray'ın Karabük'ten, Bursa'dan sezon içi hoca alması ve başka hoca bulamaması da garip bir durum.
 
Abi doğru neyse onu söylemek lazım. Ve her koşulda doğruyu söylemek lazım. Onun bunun hocasına tebelleş olmak, yanlıştır, etik değildir. Bize yakışmaz.
 
Abi doğru neyse onu söylemek lazım. Ve her koşulda doğruyu söylemek lazım. Onun bunun hocasına tebelleş olmak, yanlıştır, etik değildir. Bize yakışmaz.

Tore'cim. Evli misin, cocugun var mi bilmiyorum.
Ama varsa cocugunu sakin okula gonderme.
Butun gun mac izlet. Hayati ve etik degerleri ogrensin.
 
Üst Alt