Ramazan'da Mini Etekliye Yumruklu Saldırı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ramazan'da Mini Etekliye Yumruklu Saldırı!


İstanbul Pendik'te 21 yaşındaki Melisa S., bindiği minibüste iddiaya göre ‘Ramazan'da mini etek giydiği' gerekçesiyle bir kişinin yumruklu saldırına uğradı.

BirGün'e konuşan genç kadının annesi Zeynep S., kızının psikolojisinin bozulduğunu ve 2 gündür toplu taşıtlara binemediğini söyledi. Zeynep S., kızının 14 Haziran Çarşamba günü Zümrüt Caddesi'nden minibüse bindiğini ve minibüste bulunan bir şahıs tarafından mini etek giydiği gerekçesiyle saldırıya uğradığını aktardı.

‘Böyle giyinmeye utanmıyor musun?'
Zeynep S., saldırganın kızına küfür ve hakaret ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Saldırgan kızıma ‘O…, Ramazan'da böyle giyinmeye utanmıyor musun' gibi şeyler söylemiş. Arabadan inerken kızıma yumruk atmış. Kızımın kafası arabanın camına çarpmış. Başka bir kız ise arabadan inmesin diye kolundan tutmuş, saldırgan da yumruklarla kafasına vurmaya devam etmiş. Daha sonra arabadan inmiş. Kızım da onunla birlikte inmiş, ama saldırgan kaçmış."

Kafasında morluklar oluşmuş
Çevrede bulunan polislerin Melisa S.'yi telaşlı görüp yanına geldiğini aktaran Zeynep S. "Polisler, kızımı telaşlı görünce yanına gelmişler. Kızım olayı polislere anlatmış. Polisler, etrafta biraz arama yapmışlar, ancak saldırganı bulamamışlar. Sonrasında Kurtköy Polis Karakolu'ndan ekip arabası istemişler. Ekip arabasıyla birlikte karakola gidip, tutanak tutulmuş. Oradan polislerle birlikte hastaneye gitmişler. Biz de ablasıyla birlikte hastaneye gittik. Hastanede muayene ettiler. Kafasında birtakım morluklar, şişlikler var. Kök dişinin ucu kırılmış. Raporu aldık, akşam karakola götürdük. Karakolda olayı incelediklerini ifade ederek, cumartesi günü ‘Tekrar konuşuruz' dediler diye konuştu.

'Toplu taşıtlara binemiyor'
Zeynep S., kızının psikolojisinin kötü olduğunun altını çizerek şöyle devam etti: "Şu anda kızımın sağlık durumu da iyi değil. Özellikle başında acısı ve ağrısı var, midesi bulanıyor. Psikolojisi bozuldu, iki gündür toplu taşıtlara bindiremiyorum. Bu iki günde nereye gittiysek taksiyle gittik. Ablasıyla benim aramda oturuyor, elimizi bırakmıyor asla."

Genc kadına minibuste yumruklu saldırı - Son Dakika Turkiye Haberleri
 
Mini etekliye dayanamazlar, yemek yiyene tahammül yok. Dükkan sahipleri çoğu zaman mahalle baskısı nedeniyle, özellikle tekel bayi ve lokanta işleten yerler kapatmak zorunda kalırlar dükkanlarını. Sözde oruç tutmanın amacı nefsi terbiye etmek. Oruçluyum, sinirliyim, üstüme gelme demekle oruç tutulmuyor.
 
Vay p.. kurusu vay. Böylerini döve döve adam edeceksin.

Sana mı kaldı lan, isteyen istediğini giyer öküz herif.

sent via GSC
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunlar hep fazla hoşgörüden işte. Bu tarz 2 gavatı linç edeceksin bir daha cesaret edebiliyorlar mı acaba amele sümüğü tipsizler
 
Şu zihniyete sahip mahlukatın değil oruç tutmak yaşamaya hakkı olduğuna inanmıyorum. Oksijen israfı bir zavallı. Nefesini kesmek lazım da işte neyse...
 
Bunda yegane suçlu diğer bayanlar , erkekleri saymıyorum zira bizim türk erkeğinin çoğu hayvan..

O minibüste olup biteni izleyen yaşlı teyzeden tut yaşıtı bayanlar olduğuna adım gibi eminim.

2- 3 tane bayan sesini çıkarsa hemcinsini korusa o yaratık elini uzatmaya cesaret bile edemezdi , ama okuyoruz ki hemcinsi bile kolundan tutup dayak atılmasına yardım etmiş ..
 
Pendik olduğuna şimdi dikkat ettim çok normal yarısı sözde muhafazakar yarısı Doğu kökenli nüfusunun bu kombodan da anca böyle sonuçlar doğar zaten.
 
Bunda yegane suçlu diğer bayanlar , erkekleri saymıyorum zira bizim türk erkeğinin çoğu hayvan..

O minibüste olup biteni izleyen yaşlı teyzeden tut yaşıtı bayanlar olduğuna adım gibi eminim.

2- 3 tane bayan sesini çıkarsa hemcinsini korusa o yaratık elini uzatmaya cesaret bile edemezdi , ama okuyoruz ki hemcinsi bile kolundan tutup dayak atılmasına yardım etmiş ..

Hemcinsi dediğimiz insan büyük ihtimal hayatı yasaklamalar üzerine geçen bir insan. Son dönemlerde bu türler çok türedi kadınlar arasında, özellikle genç olan ve ailesi muhafazakar olan kadınların çoğu bu yönde eğilim gösteriyor. Kendi yapamadıkları bazı şeyleri yapan diğer kadınalara aşırı derecede kin ve nefretle bakıyorlar. Varsayım üzerinden örnek göstereyim; şu pembe metrobüs olayı gerçekleşse, pembe metrobüse değil de diğerine binen kadınlara or***pu yaftasını yapıştıracak kişiler listesinde ilk sıralarda bu kadınlar geliyor.
 
Minibusteki diger gavatlar niye mudahele etmemis o yobaza ,bize denk gelmiyor bu tarz herifler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İstanbul'da böyle tipler çok çoğaldı. Özellikle Çekmeköy vs tarzı taraflar tam leş durumda. Lanet bir hale getiriyorlar ortamı.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Böyle onun bunun cocuklarına minik etek giydirip sokakta zorla gezdireceksin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt