"Range Rover'ım var emniyet kemeri takmam" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Range Rover'ım var emniyet kemeri takmam"


Böyle tiplerden çok var Türkiye'de. Arabasına güvenipte daha da bir artistlik yapıp kuralları çiğneyip öyle araba kullananlar. Türkiye'de yapılan gösteriş dünyanın başka bir yerinde yoktur zengin Araplar ülkeri hariç. Sözde Müslüman ülke Türkiye.

Nisa Suresi 38. Ayet

Bunlar, mallarını insanlara gösteriş için harcayan, Allah’a ve ahiret gününe de inanmayan kimselerdir. Şeytan kimin arkadaşı olursa, o ne kötü arkadaştır.


Eğitim şart
 
Dikkat çekmek için özenle hazırlanmış bir videoya benziyor , hiçbir servis emniyet kemeri ikaz alarmını kapattırmaz , belki özel illegal servisler.

sosyal medyada böyle ilgi arsızı kezban çok , arabayı kazanıp kendi parasıyla kazandığını hiç sanmıyorum bu arada.
 
Emniyet kemeri takmazsan hava yastıgı acılmıyor diye biliyorum o makinede
Bazi araçlarda kemere bazı araçlarda ise ağırlık sensörüne bağlı.

Araç koltuğunda değil de daha çok yan yolcu koltuğunda airbag kapanıp açılır ama rangerover'larda nasıl bilmiyorum.

Eğer forumdan ayrılmamış olsaydı Emre Saykal bizi aydınlatırdı.

R.i.Pns Saykal
 
Eskişehir'den İstanbul'a 2 saatte gidiyorum ferrarimle, cezasını öder basarım giderim diyen Batuhan Karadeniz'in dişi versiyonu.
 
Kafası şu şekilde çalışıyor kezbanın ; Kaza olursa altımda sağlam cip var ben ölmem diğeri ölür.
 
Bunlara degil de bunun gibiler yüzünden yol acilan kazalarda yaralanan hatta ölen insanlara yazik günah.

Bizim ülkemizde sürücü profili cok sagliksiz. Bunu görmek icin 5 dakika trafige cikmak yeter. Her bayramda onlarca insan ölüyor, neden? Cünkü insanlar kendine asiri derecede güveniyor hatta cok fazla güveniyor hem kendine hem aracina. Sollama yaparken falan rasyonel ve gercekci düsünemiyor insanlar, bunu sollama yapip karsidan gelen aracin zannetiginden yakin oldugunu anlayinca yol acin diye arabalara far yapan sürücülerde görebilirsiniz.

Gecen de konusmustuk forumda en basiti insanlar ehliyet kemerini sirf rahatliktan ihmal ediyor, daha emniyet kemerinin neden arabalarda oldugunu idrak edemeyen on binlerce sürücü var ülkede. Biraz abarti olabilir ama ben olsam emniyet takmayan her adamin ehliyetini 1 ayligina elinden alirim, radikal kararlar alinmali yoksa millet akillanmayacak. 1 ay elinden al, tekrar yakalanirsa 6 ay elinden al. Elbette bir gün akillanir böylece.

Para cezasi islemiyor bizim millete.
 
Son düzenleme:
Önüne gelene ehliyet vermeyeceksin. Mümkünse akıl sağlına da iyice bakacaksın. Sırf bu yüzden ehliyetim olmasına rağmen araba almıyorum. Bu ülkede araba kullanmak için sinirlerinin pamuktan yapılması lazım.
 
Üst Alt