Razvan Lucescu: "Babamla beraber Türkiye'de olacağım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Razvan Lucescu: "Babamla beraber Türkiye'de olacağım"


mircea-lucescu_43578400.jpg

Mircea Lucescu'nun oğlu, çalıştırdığı Yunan Xanthi kulübünün sözleşme uzatma teklifini bu sözlerle reddetti.


Galatasaray’da Bursa galibiyeti biraz olsun moralleri yerine getirse de teknik direktör arayışları da devam ediyor. Daha önce Galatasaray ile görüştüğünü doğrulayan ancak daha sonrasında sarı-kırmızılılardan gelen mesajlar üzerine bu açıklamasını geri çeken Mircea Lucescu’nun Galatasaray’da çalışma ihtimali ile ilgili flaş bir gelişme de oğlu Razvan Lucescu tarafından geldi.

Fanatik’te yer alan habere göre Yunanistan Ligi’ni 6. sırada bitiren Xanthi’nin kendisine sözleşme yenileme teklifini 70 yaşındaki teknik adamın oğlu şu sözlerle geri çevirdi: “Ben de burada kalmak isterim ama babam önümüzdeki sezon Türkiye’de olabilir. Eğer büyük bir sürpriz olmazsa ben de onunla birlikte çalışacağım. Bunun için teklifinize teşekkür ediyorum ama şu an olumlu yaklaşmam mümkün değil.”

Gamaspor
 
Bizim Dursun beceriksiz falan ama ciddi bir teklifte bulunduysa bu Rumenler para kokusunu alip gelebilirler ha belli olmaz :)
 
Luce sirf oglunu bir yere yamamak adina sportif direktorluk yapacaktir td olmaz.olsa da en fazla bir sezon sonra ogluna devreder,razvan da o bir senenin icine edecektir bir yil sonunda

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sallamaymış
71 yaşındaki teknik adam, "Kariyerimi Shakhtar'da izlediyseniz, iki-üç Türk takımı, kim şampiyon olamadıysa beni teknik direktör olarak getirir. Benim için güzel bir durum çünkü Türkiye'de iz bıraktım. Ama çıkanlar sadece hikaye, başka da bir şey yok. Şu anda başka bir hikaye üretiyoruz, oğlumla birlikte Türkiye'ye gideceğim. Oğlumla beni birlikte yazmışlar. Bunların hiçbiri doğru değil. Türk basını böyle şeyleri sever. Daha önce bir hikaye daha vardı. Gazetecilerden biri soyunma odasına gelip elimi sıktı, resim çekti, ertesi gün manşette harika bir röportajım vardı ama ben onlarla konuşmamıştım. İstanbul'da 14 milyon insan var, birçok spor gazetesi çıkıyor. Bunların hiçbiri umurumda değil" sözlerini kullandı.
 
Lucescu'nun kendisi gibi teknik direktörlük yapan oğlu Razvan Lucescu, Yunan kulübü Xanthi ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu.
 
babasindan söz alip, ogluna taktik filan yardimci bulunacak ve öküz durusn buna kanip getirecektir oglunu. Sonra da bak, Lucescu yu getirdim dicek yagli surat geberse bayram edecem. Insan basarili olur yada olmaz, ama böyle dibe vurup bide utanmadan hala orda durup isler yapmaya calismiyor mu, gebertesim geliyor
 
Üst Alt