Real Madrid'den Harry Kane İçin Rekor Transfer Teklifi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
skysports-harry-kane-tottenham-hotspur-premier-league_3851768.jpg

Sunday Times gazetesinde yer alan haberde Spurs'un, Harry Kane'i elinde tutmak için gerçek bir savaşa gireceği belirtildi.

Real Madrid, PSG'nin geçen yaz Neymar için ödediği miktarı(198 milyon pound) aşarak eğer gerçekleşirse yeni dünya rekoru transfer ücreti olacak 200 milyon poundu Tottenham'ın yıldız oyuncusu Kane için ödemeyi planlıyor.

Büyük Real Madrid Bu Yaz Yeniden İnşa Edilecek

Sunday Times, Real Madrid'in perspektifinden bakıldığında Karim Benzema, Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo'nun kulüpteki günlerinin bittiğini öne sürüyor.

Los Blancos(Beyazlar) bu yaz döneminde Neymar,Kane,Lewandowski ve Hazard gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katmada oldukça istekli olacağa benziyor.
 
Son düzenleme:
Bence de bu kadar etmez ama piyasa uçtu artık.Yeni bir rekor kırılacaksa bunu hakeden 1.oyuncu Messi(imkansız) ardından Kane'dir.

Karim Benzema, Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo'ya yol verilme iddiasına ne diyorsunuz?
 
Bence de bu kadar etmez ama piyasa uçtu artık.Yeni bir rekor kırılacaksa bunu hakeden 1.oyuncu Messi(imkansız) ardından Kane'dir.

Karim Benzema, Gareth Bale ve Cristiano Ronaldo'ya yol verilme iddiasına ne diyorsunuz?
Benzema'yı oldum olası sevmemişimdir. Real'in kalibresinde de değil. Higuain yerine bunu yollamalıydılar.
Bale müzmin sakat çıktı. Ama her türlü bi PL kulübüne iyi bi paraya kitlerler. Real zarar etmez bu transferden.
Ronaldo da zaten sıradan bi oyuncu kimliğinde uzun süredir. Hiçbir şey kaybetmezler. Tam aksine, eğer iddia edildiği gibi Kane + Hazard veya Neymar'ı alabilirlerse hücum gücü X2 olur Real'in...
 
real madrid niye batsın yahu adam kazandığını harcıyor.

manu barca real münih gibi takımlar bu paraları çok rahat verebilir adamların yıllık geliri 600-700 milyon euro.

kasalarında ne kadar var allah bilir.
 
Bu parayı eder etmez bilmiyorum, piyasanın hali malum ama Real Madrid için önemli bir miktar değil. Adamlar böylesi Transferleri rahatlıkla ürün satışından çıkarıyorlar, üstelik genel ürün satışı değil alınan oyuncuya özel olan ürün satışından.

İhtiyacı var mı, bana göre ekmek ile su gibi.
 
Tottenham başkanı tok alıcıyı güzel oynuyor

Bu yüzden ederinden fazla bir çok satış gerçekleştiriyorlar.Tabi İngiltere piyasasında bunları yapmak çokta büyük bir iş değil
 
Üst Alt