Recep Niyaz İşimize Yarar mı? - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Recep Niyaz İşimize Yarar mı?


Bu takım savunmasına karşı bizim Mustafa Kapı'yı 10 numara oynatsan o da buna yakın oynardı. Bazen oynayan kadar oynatana da bakmak lazım. Attığı golden ziyade tek beğendiğim yönü ayağında topu gevelemeyip hemen topsuz koşuyu sürdürmesi oldu. Fundemental'ının iyi olduğu belli, onun dışında çok parlayan bir özelliğini görmedim.
 
Kulüp şu forumdaki bazı renkdaşlardan bir scout ekibi oluştursa çağ atlardık. Mevcut scout ekibimiz burnunun dibindeki bedava adamları göremiyor. Bir yerli oyuncunun kulübümüzün dikkatini çekmesi için illaki bize karşı şov yapması gerekiyor ki böylece bu kör yetkilelerin gözüne girsin. Bu adam yerli ve bedava iken düşünen, gören, bilen yok? Siz gidin sınır gelmek üzereyken ve kontejyan doluyken Portekiz ligini tarayın. Belhanda'nın 10 maçta yapamayacağını bir maçta yaptı herif. Hatalı pası yok nerdeyse. Bu adam şu an kulübede olsa elimiz güçlenirdi.

Yabancı sınırının eli kulağındayken, Selçuk'la uzatmak yerine, Mehmet Özcan ve Recep Niyaz alamaz mıydınız? Adamı herkes tv karşısında izleyip farkettikten sonra keşfedeceklerse scout ekibi neden var? Siz ancak açıklama yapın, ilgilenmeniz gereken üç yerliden biri ile ilgimiz yok diye bildiri yayınlayın. Mert Çetin kaçtı, Mehmet Özcan yalanlandı, Recebi de bu saatten sonra nasıl alacan? Marcao'yu bulduk diye kasılıp oturun siz burnunuzun dibini görmekten aciz insanlarsınız. Ulan yırtındık burda Ampomah diye Jackson Muleka diye mesaj bombardımanı yaptık tık yok rezilsiniz rezil.
 
Son düzenleme:
Yabancı sınırı geldiğinde ben buradaki daha okuduğunu anlamaktan aciz arkadaşları göreceğim ağlarken. Emre Mor hariç ilk 11 çıkabilecek kalibrede oyuncumuz yok iken ve sınır geleceği belliyken yerli transferi yapılmamasını herkesin eleştirmesi gerekir. Mert Çetin, Mehmet Özcan diye diye yorulduk burada ama biz hala yabancı oyuncu peşindeyiz, üstelik kontejyanımız doluyken bunu yapıyoruz.

Fener ne kadar yerli varsa kalitesine bile bakmadan iki senedir topluyor çünkü onlara bu söylendi ve kaliteli adam bırakmamaya çalışıyor şikeciler. Nekadar yerli kaleci varsa aldılar biz almayalım diye. Bizse inşallah sınır değişmez deyip herşeyimizle bir kumar oynuyoruz.

Sen al 4 tane ilk 11 oynayabilecek kalitede yerli yap stratejini değişmezse zaten oynatmazsın.

Herneyse testi kırılmadan ben söyleyeceğimi söyledim. Savunma için Mert Çetin kaçtı, artık aklı olan gider Nzonzi yi yedeklemeye Mehmet Özcan'ı alır.
 
Üst Alt