Record: Bruma Leipzig'de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Record: Bruma Leipzig'de!


319

Portekiz'in Record gazetesinde yer alan habere göre RasenBallsport Leipzig yöneticileri, Galatasaray ile Bruma konusunda anlaştı. Alman ekibinin 18 milyon Euro'luk bonservis ödemeyi kabul ettiği, Bruma'ya da yıllık 6.6 milyon Euro vereceği bildirildi.

22 yaşındaki oyuncunun gelecek hafta sağlık kontrolünden geçip 5 yıllık imzayı atması bekleniyor. Record gazetesine göre, Bruma'nın eski takımı Sporting'in transferden 1.7 milyon Euro'luk bir pay alacağını da duyurdu.

Bruma bu sezon 29 lig maçında 11 gol 6 asistlik bir performans sergiledi.

http://www.record.pt/internacional/paises/alemanha/detalhe/bruma-no-leipzig-por-18-milhoes.html
 
18'in olabilitesi var Leizpig paraya acımayan bir takım.
Umarım gelen para ligin çöplerine değil de Galatasaray'ımızı eski günlerine döndürecek kaliteli topçulara harcanır.
 
Sozlesmesini 2022'ye kadar uzatip anlasmamiz guzel olur, hem faydali bir oyuncu hem ileride daha cok para kazandirabilecegini dusunuyorum. Isin diger tarafindan bakarsak, eger sozlesme yenilemeye sicak bakmiyorsa veya bizim yonetim bunu beceremeyecekse, 18 milyon Euro cok iyi bir para.
 
Leipzig aslında har vurup harman savumayan bir takım, ellerindeki parayı çok akıllıca kullanıyorlar. İsteseler pahalı transferler yapabilirler, nokta atışıyla uzun süre izledikleri yetenekli adamları alıyorlar.
İng 2'den Burke'yi 15milyon €'ya aldılar,Salzburg'dan 2 oyuncuya 10-15 arası verdiler yine.Genç oyuncu olunca paraya bakmıyorlar.
 
Rakam zaten inanilmasi zor sekilde abarti , bir de onun uzerine eklentiler yapiyorsunuz

resmi sitede 12 filan gorurseniz tepkileri merak ediyorum simdiden
 
Üst Alt