Reinhard Stumpf | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
unnamed.jpg

Reinhard Stumpf (d. 26 Kasım 1961; Lieblos), eski futbolcu, teknik direktör.

1990'ların başlarında Galatasaray'da defans oynayan ve fizik gücü nedeniyle "ayıboğan" lakabının takıldığı Reinhard Stumpf, VfL Wolfsburg takımında Eric Gerets'in yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır. Galatasaray'da oynadığı yıllarda vatandaşı Falco Götz'le yaptığı müthiş uyumla, defansın unutulmaz ikilisi oldular. Galatasaray'daki antrenörlük görevinin ardından 2007 Eylül ayında Gençlerbirliği takımının başına teknik direktör olarak getirilmiştir.

29 Ekim 2007 tarihinde tarafların anlaşması ile Gençlerbirliği'ndeki görevine son verilmiştir yerine futbolcuların isteğiyle Bülent Korkmaz getirilmiştir.
 
reinhardstumpf1961sv9.jpg
 
Cevap: Reinhard Stumpf ...!



Ben Stump'un Gerets dönemindeki yardımcı antrenörlüğünü biliyorum.Futbolculuğunu izlemeye yaşım yetmedi.
 
Cevap: Reinhard Stumpf ...!



Defansın belkemiğiydi.Tipik bir Alman futbolcusuydu çok disiplinliydi.

Ayrıca uysal bir hali de vardı saha içinde.

Stumpf dendiğinde aklıma ekürisi Falco da gelir hep bir de "show tv"li forma :)
 
Cevap: Reinhard Stumpf ...!



))) 3-3 luk M united maçında Cantonaya golü attırmasaydı.. bugün 40 yıllık yenilmezlik hikayesini dinlemiyor olacaktık.. gerçekten iyi topçuydu
 
Cevap: Reinhard Stumpf ...!



93 senesinde 3-1'lik Beşiktaş galibiyeti..Saclarının değdirdiği bir gol atmışlıgı vardır ki Tugay'ın köşe vurusunda hala tartışılır o golun kimin attığı... Falco'yla birlikte muhteşem ikiliydiler...



-- Reinhard Stumpf --
 
Cevap: Reinhard Stumpf ...!



Müthiş bir adamdı...

Türkiyeye gelen en baba defans oyuncularından biriydi...

Sert oynardı ama çirkef değildi...

Hele omuz omuza felan ALLAH verede kalma...:D

artık stadın reklam tabelalarından kazırlardı..:D
 
Cevap: Reinhard Stumpf ...!



romario 'yu etkisiz hale getiren belki de tek defans oyuncusuydu. uzun mesafede müthiş hızlı bir futbolcuydu..
 
Cevap: Reinhard Stumpf ...!



Galatasaray tarihinin en iyi stoperlerinden biridir belki de birincisi.Şimdiki takımda Stumpf-Falko ikilisi olsa tüm kupaları kazanırdık ki bu ikilinin olduğu dönemde hem Lig hem Kupa,hem Cumhurbaşkanlığı hem de TSYD kazanılmıştı..
 
Cevap: Reinhard Stumpf ...!



Stumpf'u Gerets'in yardımcısıyken tanıma fırsatı buldum.Gerçekten çok karakterli bir insan.Çok seviyorum Stumpf'u.
 
Cevap: Reinhard Stumpf ...!



92-93 senesinde f.bahçe maçında aykut kendisini geçince okkalı bi tekme atmıştı kırmızı kartı gördükten sonra aykut ve maçın hakemi ahmet çakar ın elini sıkıp sahayı terketmişti öylede centilmen bir adamdır





falco-stumpf ikilisi müthişti gerçekten futbolculuğu gerçekten unutulmaz.hele barcelona -gs maçını hatırlıyorum istanbuldaki maç romario yu tutuyordu romario ise o zamanların messi si de lan bu adam nasıl tutacak diyordum bu adamı ama maçta romario yaya adım attırmamıştı.
 
Cevap: Reinhard Stumpf ...!



Zamanın Neill'ı Stumpf. 0-0 biten Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanş maçında Manchester United'a karşı olağanüstü oynamıştı ve Cantona'yı marke etmeyi başarmıştı. Hatta Cantona'nın maç sonrası sinirlerinin bozulduğunu Sir Alex Ferguson anlatır. Bu yıl Neill'dan bezen Niang'ın ertesi gün basın toplantısı düzenlediği gibi. Efsanedir :)
 
Üst Alt