Ribery'nin O Paylaşımı Galatasaray'a Yaradı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ribery'nin O Paylaşımı Galatasaray'a Yaradı!


Almanya'da basına yansıyan haberlere göre Franck Ribery takımdan gönderilmek isteniyor. En büyük aday ise Galatasaray.

franck-ribery-514.jpg

Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'nin Cimbom'a dönebileceği ifade edildi. Her şey Ribery'nin iki gün önce kendisini eleştirenlere sosyal medya hesabından çok ağır küfürler etmesiyle başladı.

35 yaşındaki futbolcu bu hareketiyle Alman kamuoyunun büyük tepkisini çekerken Bayern Münih yönetimi de onu takımdan göndermeyi düşünmeye başladı. Alman kaynaklar, Bayern Münih'ten ayrılmaya hazır olan Ribery'nin aklındaki takımlardan birisinin Galatasaray olduğuna dikkat çekti.

Ligde 14 maçta 4 gol atan Ribery'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Ne Olmuştu ?

Nusret'in Dubai'deki lokantasına gidip burada altın kaplama antrikot yerken görüntülenen ve büyük eleştiri alan Ribery, sessizliğini çok sert bir şekilde bozdu.

Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Franck Ribery, Nusret'in Dubai'deki lokantasına gitmiş ve burada altın kaplamalı antrikot yerken görüntülenmişti.


Fransız futbolcunun 1000 sterlin değerinde olduğu söylenen bu ziyafeti, sosyal medyada bazı kesimlerin büyük tepkisini çekmiş ve Ribery'nin parasıyla daha hayırlı işler yapması gerektiği ifade edilmişti.

35 yaşındaki yıldız ismin bu eleştirilere verdiği yanıt ise son derece sert oldu. Sosyal medyadan küfür ve hakaret dolu bir mesaj yayımlayan Ribery, şu ifadeleri kullandı:

"2019 yılında her şeyi doğrudan söyleyelim. İşe kıskanç, kudurmuş ve yırtık bir prezervatiften doğmuş olanlarla başlayalım. Annelerinizi, büyükannelerinizi ve hatta tüm soyağacınızı s....im.

Size bir borcum yok. Benim başarım, her şeyden önce Tanrı, ben ve bana her zaman güvenen yakınlarım sayesindedir. Diğerleri ise benim için çorabımdaki çakıl taşlarından daha fazlası değil.

Bana ve davranışlarıma (son olarak yediğim etin ücreti) karşı her zaman negatif eleştirilerde bulunan sözde gazetecilere ise şunu söylemek isterim: Bağış yaptığım zaman (Çünkü bana çok kazanırsam bağışlamam gerektiği öğretildi.) neden hiçbir büyük medya organı bunu yayınlamıyor?

Hayır, siz sadece ailemle geçirdiğim tatilleri konuşmayı tercih ediyorsunuz. Yaptıklarımı, davranışlarımı ve yediklerimi sorguluyorsunuz. Ah evet, siz, bu tip boş işler için varsınız."

Superhaber (ve çeşitli kaynaklar)
 
Bu Ribery denen yavşağın ağzı da çok pismiş.
Bir de bu lavuğu Galatasaray’a yakıştıranlar var.
Gitsin Amerika Veteranlar liginde oynasın.
Burası Darülaceze mi?
 
Yav ne riberysi bi durun allah aşkına takımda defans forvet yok 35lik riberi peşine düştünüz gitsin kendine arap takımı bulsun orda alsın emekli ikramiyesini
 
Sosyal medya ne kadar tuhaf yav adamın parasıyla adama ne yapması gerektiğini söylüyorlar. Hayat güzel bir parodi :asd:
 
Galatasaraya ihanet eden her maluk, camiasiz kalmaya mahkumdur..

Bu hareketi ile bayern iliskisi kopmustur.

Defol git lan makyajli kopek git karina giy o dantelli taytlari adi herif
 
Üst Alt