Rıdvan Dilmen: "3-0'lık skor Tudor'un büyük balıdır" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rıdvan Dilmen: "3-0'lık skor Tudor'un büyük balıdır"


Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi ve Beşiktaş'ın oynadığı futbolla ilgili "Beşiktaş önümüzü ilikleyeceğimiz şekilde bir derbi oynadı." ifadelerini kullandı.

5231043.jpg


Süper Lig'de 14. haftanın en önemli mücadelesinde Beşiktaş, sahası Vodafone Park'ta Galatasaray'ı Cenk Tosun, Dusko Tosic ve Alvaro Negredo'nun golleriyle 3-0 mağlup etti ve puan farkını 3'e indirdi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, derbinin değerlendirmesini yaptı.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

"4 tane tartışmalı penaltı pozisyonu var. Bir tanesine penaltı vereceksem, penaltının babası diyebileceğimiz Oğuzhan'ın penaltısı. İlk yarıda ne beklediğim Beşiktaş var, ne de girdiği 2 net pozisyona rağmen Galatasaray var."

"Oğuzhan Özyakup ilk 35 dakika maça ısınamadı ama sonrasında kendine geldi."

'Şenol hoca müthiş hazırlamış'

"Derbilerde 5-0 gördüm, 5-1 gördüm, 6-0 gördüm ama, bugün Şenol hoca müthiş hazırlanmış. Beşiktaş, hepimizin önünü ilikleyeceği şekilde bir oyun oynadı. Beşiktaş önümüzü ilikleyeceğimiz şekilde bir derbi oynadı.Benim için çok net favorimdi Beşiktaş. 14 pozisyonun 3'ü gol oldu."

'Tarihi hezimet olabilirdi'

"Beşiktaş'ın performansı, Fırat Aydınus'un ilk yarıda vermediği penaltıyı kurtardı. 2. yarıda anladı zaten hatasını, 2. yarıda takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullandı. Bugün Galatasaray'ın 3-0 ile kurtulması, Tudor'un büyük balıdır. Galatasaray tarihi bir hezimete uğrayabilirdi."

Kaynak: Fanatik
 
Doğru söylüyor. Sadece Quaresma tek başına hattrick yapabilirdi. Gerçek bu


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Besiktas mi iyidi yoksa bizmi rezildik? Bakin görün haftaya besiktas gene puan kayibi yasiyacak

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
normalde yenilceksek bile b.şehir ve bjk maçlarında en fazla 2-0 yenilirdik de lakin halı saha hocamız sağolsun maç gitmiş zaten kafanıza göre oynayın taktiğiyle takıldığından 3-5 yiyoruz 5-1ken 85'te defans çıkarıp forvet falan koyuyo işte,adam gibi td olup 2-0'dan sonra aklınızı başınıza devşirin diyen fark yemeyin diyen hoca olsa nah pozisyona girip 3-5 atarlar.
 
Son düzenleme:
Ulan beşiktaş süper takım ,Başakşehir bizden çok üstün, ts oyun olarak bizi ezdi fener kendi sahamıza bizi hapsetti.Hep bunlar über kusursuz oyunculardan kuruluda bir tek bizmiyiz hasarlı olan takım.Net olarak oyunculardan ziyade oyun stratejisinden kaynaklanan bir durum bu.Hoca hoca deilki.Büyük maçlarda herzaman ezilen biz oluyoruz.Tsak geçtiğimiz aykut bile daha iyi hoca bu maldan.
 
Besiktas mi iyidi yoksa bizmi rezildik? Bakin görün haftaya besiktas gene puan kayibi yasiyacak

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

biz rezildik daha dogurusu reziliz, ligin basından berı boyle ama daha yenı anlıyor ınsanlar
iyi takım denilen leipzige hoffenheim 4-0 cakmıs bu hafta
bsk bize gore daha iyi durumda ama goklere cıkarılcak bir takım degil
 
Üst Alt