Rıdvan Dilmen: "Arda Turan Galatasaray'a gelebilir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rıdvan Dilmen: "Arda Turan Galatasaray'a gelebilir"


Rıdvan Dilmen: "Arda Turan, Galatasaray'a gelebilir. Galatasaray'ın Arda'yı istediğini duyuyorum. Ciddi bir şekilde gündemde."
 
hqdefault.jpg


G E L M E ............................................
 
Dursun'a rağmen kırk yılın başı ilk defa biraz eli ayağı düzgün bir transfer dönemi geçirilmiş onun da içine etmesinler. Arda'nın yeri artık fenerbahçe'dir oraya gitsin.
 
Bu kayyum yönetim yüzünden taraftarlığımda askıya aldığım çok şey var, bu konuda yalnız da değilim biliyorum. Özellikle forma almayan, maça gitmeyenler vs.

Ama bazı şeyler var ki, olursa ilgilenmemekten çok her maç kaybedelim isterim. Volkan Demirel gelse mesela. Ümit Özat, Bülent Uygun hoca olsa falan. İşte şu an Arda gözümde bu şekilde. Gelirse maçları izlemem, kaybedelim isterim.
 
Kararsizim. Barcada egosu tavan yapmis bir Arda bizim Tudoru aksam yemegi diye yer. Simeone bile tutmadi bunu isteyerek sattilar.

Kaptanlik istemeyecekse ve takimin bir parçasi olmayi kabul ederse bizim takimi farkli bir seviyeyede tasiyabilir. Gelmis gecmis en iyi GS takimi olur. Ilk senesinde basarili olursa bu kadro CL için beklentiler tavan yapar.
 
Arda' nın geleceği falan yok, aynı Dursun Özbek' in Lucescu işi gibi, Terim' i Galatasaray' dan uzak tutmak için yapılan hamleler.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu arda efendi atl madridle izmire geldiği zaman Galatasarayı karsılamak için havaalanına gitmiştim önce atl madrid geldi arda yı ultraslan izmir gördü bir sevgi seli bende bağırdım arda akıllı ol acun abinle aziz basganınla iyi eglenceler dedim bir baktım ua izmirden liseli ergenler bana saldırcak şöyle hani şekiller ya kenara cekildim bağırıyorum gelin lan buraya dedim delirdim ama bir baktım hiç kimseden ses yok ertesi akşam maç basladı uA istanbul da geldi bagzıları ardayı tribune cagırdı
uA istanbul bunlara bir saldırdı bende bagırıyorum hadi lan yapsanıza seklinizi diye tabi çıtları çıkmıyor bi güzel dayak yediler oturdular.
Kısacası o zamandan tribunlerde ikiye ayrılmıştı gelirse bence cok sıkıntı cıkar ortalık karısabilir
 
Üst Alt