Rıdvan Dilmen: "Aziz Yıldırım Benim Babam Gibidir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rıdvan Dilmen: "Aziz Yıldırım Benim Babam Gibidir"


Şike yasasısının Cumhurbaşkanı Gül tarafından veto edilmesi Fenerbahçeliliği ile tanınan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'i tam anlamıyla çılgına çevirdi. ...





-aziz-yildirim-benim-babam-gibidir--1808705.Jpeg


NTV Spor'da yayınlanan Güntekin Onay'ın sunduğu Rıdvan Dilmen'in de yorumculuk yaptığı 'Yüzde Yüz Futbol' programında yine çok konuşulacak açıklamalar yapıldı.



3 Temmuz'dan bu yana yaşanan gelişmeler Türk futbolunda şok etkisi yaratırken, 'Sporda Şiddet ve Teşvik'in Önlenmesi'ne dair yasanın hafifletilmesi için Meclis onayının ardından Köşk'e yollanan yasa Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından veto edildi.



Yasanın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından veto edilmesi Fenerbahçeliliği ile tanınan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'i tam anlamıyla çılgına çevirdi.



Rıdvan Dilmen, canlı yayında spor yorumcuları ve yazarların açıklamaları başta olmak üzere TBMM ve Cumhurbaşkanı'nın kararını eleştirdi.



Dilmen, şuanda cezaevinde bulunanan isimlerin dışarı çıkmasını istemeyenler için oldukça sert bir göndermede bulundu. ''Cezaevinden çıkacaklar diye ödleri koptu, Cumhurbaşkanı da onları rahatlattı''.



Rıdvan Dilmen eleştirilerini aynı sertlikte sürdürdü:

''Meclis'te konuşmayan insanlar bile televizyonlarda konuşmaya başladı. 6 aydır beklenen iddianame açıklanıyor ardından veto. https://www.milliyet.com.tr/index/Fenerbahce KulubuFenerbahçe Klübü bence doğru bir açıklama yapmadı. https://www.milliyet.com.tr/index/Turkiye Futbol FederasyonuTFF bir bütündür, yöneticisinden başkanına kadar. Cornu geldi.

Ne yaptı, TFF'nin yapamadığını yaptı. Türkiye'de ondan kötüsü kalmadı. Neden öyle oldu, Fenerbahçe'yi TFF yollamadı diye oldu.

Cumhurbaşkanı'mız veto edebilir. Ama vetoya sevinenleri anlamak mümkün değil. Bu arada veto edilsin diye baya bir uğraş verildi. Bedelli askerliği bile geride bıraktı. Sabah, akşam öldürüyorlar insanı, son dakikalar ile bekletiyorlar. Bir insan bir kere ölür. Sen koskoca bir kulübün canını hergün alamazsın. Oyunlarla alay etmeyin.

Diyor ki Mehmet Ali bey, 'biz müfettişe hiç bir rapor sunmadık, ardından Beşiktaş ile Trabzonspor şüpheli dedik' sen kimi kandırıyorsun. İnsanların gözünün içine baka baka salak yerine koyulur mu ya? Ya bu müfettiş Türkiye'de halk kahramanıydı şimdi 'en aşağılık' adamı oldu. Adam raporunda ne dedi; 'TFF dedi' diyor. Ben kim suçlu onda değilim, 104 yıllık çınarı yerin dibine sokmuşlar, aylardır da sömürmüşler 'aman ligden gitmesin bunlar büyük bütçe var giderse yandık', 18 kulüp başkanı yazılı ricadda bulunmuş. Cumhurbaşkanı veto edebilir diye gözümün içine soktular.

Milyonlarca insanı hergün öldürdünüz. Ben Aziz Yıldırım'ı babam gibi seviyorum ama arkadaş yaptıysa bir suç, çıksın oyun dışına. O müfettiş bir daha gelmesin vururlar onu.''



Milliyet
 
Cevap: Rıdvan Dilmen:"Aziz Yıldırım benim babam gibidir"



ulan ne boş adamsın ya ağlamadığın kaldı tvde git babanın yanına hapiste yalnız bırakma
 
Cevap: Rıdvan Dilmen: "Aziz Yıldırım benim babam gibidir"



baylar rıdvonun olduğu yerde cüzdanlara dikkat edin.

Babası ne ki oğlu ne olsun.
 
Cevap: Rıdvan Dilmen: "Aziz Yıldırım benim babam gibidir"



Aziz zamanın da sütçümüymüş ! vay be nereden nereye :p
 
Üst Alt