Rıdvan Dilmen Hakkında | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rıdvan Dilmen Hakkında


Sahibi koyu bir fenerbahçeli olan Ferit Şahenk in, Ntv Spor isimli kanalında hemen hemen oynanan her Süper Lig maçının dever arasında ve maç sonunda yorumculuk yapan ve maçları değerlendiren Rıdvan Dilmen hakkında ki görüşlerinizi burada paylaşalım istedim.



Çünki artık ben tahammül edemiyorum sözde Türkiyenin en iyi Futbol Yorumcusuna.



1) '' Ben hastalık derecesinde Fenerliyim ''

2) ''Fenerbahçe küme düşerse 3 tane daha kombine kart alırım '' Dolaylı olarak bizim paralarımızla !

3) Aykut kocaman ile hafta bir buluşup FB nin nasıl oynaması gerektiğini ,Kimleri transfer etmesi gerektiği gibi Takımı nasıl kontrol etmesi gerektiği , Medyayla nasıl ilişki kurması gerektiği gibi bir çok FB menfaatli konuya çözüm getirmeye çalışmaktadır.





4) Fenerbahçenin Galatasaray dahil oynadığı tüm derbiler ve hatta tüm lig maçlarında yorumlarını sıtını Fenere dönerek ve yüzünü rakibe çevirerek yorum yapan örneğin Fenerbahçe maçı şöyle yaptı onuniçin kaybetti Fb böyle yaptı diye anlatan rakibi sanki Milli Takım ın rakibi gibi anlatan yorumcu dur.



6) FB nin iç sahadaki performansın dan bahsederken '' Kimse kusura bakmasın Herkes Fenerbahçeye saygı duyacak '' diyen yorumcu





Daha Niceleri



Şahsi fikrim kesinlikle ve kesinlikle Objektif değil dir . Fenerbahçe makinesinin en önemli dişlilerindn biridir !!!!!



Yorumculuk hayatı boyunca Fenerbahçe nin nefteri gibi çalışmıştır.



Bu kadar iyi bir taraftara saygi duyarım ancak GALATASARAY ımızın maçlarını yorumlamasını da içime sindiremiyorum

Rıdvan Çok koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır hatta camianın medyadaki yüzüdür artık NTV ye kamuoyuna karşı biraz daha objektif yorum aktarmaları için baskı yapmanın zamanı geldi !!!



Rıdvan ,Galatasaray maçlarını artık yorumlamasın !!!!!!!!!!!!



Lütfen RD tüm Fenerbahçe menfatine olduğunu düşündüğünüz yorumlarını burada toplayın bakalım haksız mı çıkı cam ??
 
Cevap: Rıdvan Dilmen Hakkında



İzlemeyin yavşağı,adam ne varupa futbolu bilir ne adam tanır ülkenin en iyi yorumcusuymuş..Gerçi senin en büyük sanatçın tatlıses krosu,en başarılı siyasetçin tayyip,en iyi hakemin cüneytse zaten basit bir ülkesin ,zavallısın demektir...
 
Cevap: Rıdvan Dilmen Hakkında



izlemeyin rıdvan'ın programını , hatta ntv'yi hiç izlemeyin



Galatasaray taraftarı Rıdo'yu izlemese , reytingler düşeceğinden rıdo'yu şutlarlar :D
 
Cevap: Rıdvan Dilmen Hakkında



14ugg.jpg
 
Cevap: Rıdvan Dilmen Hakkında



son 1 seneye kadar bu adamı takip ederdim ama dayanamadı ve o arsız yalaka yorumlarına başladı,1 senedir izlemiyorum,bu akşam bitmiş bi trabzonu yenince gaza gelmiş ve galatasarayla ilgili yorumlar sıralamış duyduğum kadarıyla..az önce mail attım ntvye "rica ederim fener yalakası yorumlarına şanlı galatasarayı katmasın" diye,bunu izlemeyin ve siz de tepki mesajları atın arkadaşlar
 
Cevap: Rıdvan Dilmen Hakkında



Siz de terkedin devlet arazisi olan Saracoğlu 'nu, devredin üs kullanım haklarınızı, gidin Samandra 'ya X biryere, devlet size de yapsın stadı.



Kıskanmanın alemi yok.
 
Üst Alt