Riekerink, Florya'da Veda Konuşması Yaptı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Riekerink, Florya'da Veda Konuşması Yaptı!


page_riekerink-floryada-veda-konusmasi-yapti_894816853.jpg

Galatasaray'dan gönderilen Jan Olde Riekerink, Florya'daki veda konuşmasında "Ben burada iyi işler başardığımızı düşünüyorum, güzel anılarımız başarılarımız oldu fakat bu uzun bir yolculuktur eğer bu yolda başarısızlıkla karşılaşırsanız bu yolculukta inmek zorunda kalırsınız ben de şimdi iniyorum" dedi.

Fanatik gazetesinden Metin Karabaş'ın haberine göre, "İşler iyi giderken her şey güzeldir. Kötü giderken ve başarısız giderken de ayrılıklar olur." Riekerink, "Sizi tanıdığım için kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum kendim ve ekibim adına herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Dünyanın en kötü hocası da olsa ayrılıklar koyuyor adama.

Şu ana kadar bu hissi yaşatmayan tek insan Prandelli oldu.

Başkan olarak da Dursun olacak.
 
Hic sevinemiyorum bu tarz ayriliklara, malesef bizim icin ideal hoca degildi ama iyi insan oldugunu dusunuyorum. O yuzden hic bir zaman kotu anmayacam Riekerink'i.
 
İyi bir insan olduğu her zaman belliydi zaten. Galatasaray sevdamızdan dolayı zaman zaman ağır laflar etmiş olabiliriz lakin o laflar aslında kendisine değil yönetime edilmiştir. Yolun açık olsun Riekerink bey her şey gönlüne göre olsun.
 
Bu adamın ne suçu var ki? Yönetim TD bulamadı bu adama gittiler o da sorumluluk aldı elinden geleni yaptı.
İyi niyetli şekilde başarmaya çalıştı ama kapasitesi bu.
Emekleri için teşekkür ederiz hiç değilse onunda yardımıyla avrupa cezasını 1 seneye düşürdük onun hatrına bile arkasından kötü laf söylenmez.

Yolu açık olsun
 
"Abiler güzeldi her şey, beni niye buraya getirdiniz bana çok güzel anılar oldu abi, ileride alt yapı filan olursa şey yaparım gelirim abi" tadında açıklamalardır..

Hey güzel Allahım neydi bizim suçumuz ya..!!
 
Her zaman dedim rikerink bir piyondu. Yönetim her seferinde suçu bu zavallının üzerine attı halbuki adam zorla gelmedi oraya.

İyi bir insan kendisi sinirle sövsekte suç onun değil. Koca Galatasaray kulübünün başına kim getirdiyse bütün suç onundur. Adamın efendiliğini bile bozdular son zamanlarda Türkiye böyle bi ülke işte.

Yolu açık olsun

TapaTalK
 
Ben seni hep Riekerink bey olarak hatirlayacagim.

Sana sorulan en asagilik sorulara bile nezaketle cevap verdin. Iyi maclar cikardin. 5 para etmez karaktersiz topcu ve yoneticilerle bogustun.

Bize altyapida cok faydali olacaktin ama malesef capsiz dursuna denk geldin! :(

Yolun acik olsun hocam.
 
Üst Alt