Riekerink Şampiyonluğa İnanıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Riekerink Şampiyonluğa İnanıyor!


b26a1613b01c437db35d640ab1fc746d.jpeg


Galatasaray, 2016-17 sezonu öncesi Beşiktaş'ı yenerek kazandığı Turkcell Süper Kupa ile poz verdi. Teknik direktörümüz Jan Olde Riekerink, poster çekimi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Jan Olde Riekerink, kazanılan Süper Kupa'nın lige etkisi için, "Yeni bir sezon, sezona bu şekilde başlama şansı ayağımıza geldi ve bunu değerlendirip moral bulduk. Bu sezon hedefimiz şampiyon olmak tabii ki. Bizim için moral oldu" dedi. Fenerbahçe'nin yeni hocası Hollandalı Dick Advocaat ile ilgili sorulan soruya, "Onu tanıyorum, kendisi iyi bir insan" diyen Riekerink; "Galatasaray-Fenerbahçe derbisi Hollanda medyası için artık daha farklı bir önem kazandı" diye konuştu.

Jan Olde Riekerink'in sorulara verdiği yanıtlardan öne çıkan başlıklar şöyle:

"Türkiye'de insanlar tutkulu. Galatasaray taraftarını görünce bunu anlayabiliyorum. Transferler merak ediliyor ama transfer konularını konuşmayı çok sevmiyorum. Bu bizim iç konularımız."

"Yeni bir takım kuruyoruz. Yeni arkadaşlarımız var. Yeni oyuncuların da birbirimizi anlama açısından belli bir zamana ihtiyacı var. Eksiklik sorunuza yaratıcılığı örnek verebilirim. Takımda yaratıcılık konusunda eksikliklerimiz var ama bu da takım içindeki dengeden kaynaklanıyor."

"Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'a saygım sonsuz. Bizim tek ve en büyük hedefimiz şampiyon olmak. Ben sadece Galatasaray'a odaklandım. Önemli olan bizim neler yaptığımız. Oyuncu grubuma güvenim sonsuz. Çok çalışıp neleri daha iyi yapacağımızı araştırıyoruz. Transfer dönemi devam ediyor. Eksiklerimiz var ise katkı sağlayacak isimlere açığız."

Riekerink Şampiyonluğa İnanıyor!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çakmak çakmak gözleri
Güldürürken düşündürür mimikleri
Veto eder beğenmediğini
Uçmasada şampiyon yapacaktır bizi


Tapatalk
 
Üst Alt