Riera Ve Servet'e Talip Var! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Riera Ve Servet'e Talip Var!


Bu sezon Galatasaray'da bir türlü istenilen performansa ulaşamayan Albert Riera ve Servet Çetin'e Rusya'dan teklifler var. Ayrıntılar ve gelişmeler burada...



Galatasaray ilk yarıda taraflı-tarafsız herkesin beğenisini toplarken, yeni transferler de performanslarıyla göze girmeyi başardılar. Ancak bir ism var ki; bir türlü istenilen seviyeye gelemedi ve takımdan gönderilmesi gerektiği yönünde basında haberler dönmeye başladı.



Sezon başında Yunanistan'ın Olimpiakos takımından transfer edilen Albert Riera hakkındaki transfer söylentileri gün geçtikçe artmaya başladı. Son iddia da İspanyol oyuncuya Rusya'dan teklif geldiği yönünde.



Rusya'da mücadele eden Dinamo Moskova Kulübü’nün İstanbul’a gönderdiği bir yetkili, sarı kırmızılı yöneticilerle görüşerek, Riera ve Servet'e talip olduklarını resmen iletti.



Riera sıcak bakıyor



Rus asıllı Olga Koroleva ile evli olan Riera’nın bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken, Servet’in ise düşünmek için süre istediği öğrenildi. Dinamo Moskova yönetimi, iki oyuncunun transferini bir hafta içinde sonuçlandırmayı planlıyor.



https://www.webaslan.com/futbol/riera-ve-servete-talip-varSXHBQ47429SXQ
 
Cevap: Riera ve Servet'e talip var!



Paket mi yapalım burda mı yersiniz? Hemen alıp gitsinler hemen!..
 
Cevap: Riera ve Servet'e talip var!



İyi olur ikisini 6'ya kapatabilir miyiz acaba?Hiç yoktan Gökhan'ın parası çıkar.Bi işe yarasınlar be.
 
Cevap: Riera ve Servet'e talip var!



Bir önceki haberde Riera'nın hatun Yulia'ydı şimdi Olga olmuş, bidahakine Natasha olur. Salla anasını satayım
 
Üst Alt