Riva ve Florya Projesi İptal Oluyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Riva ve Florya Projesi İptal Oluyor!


1568407088751.png

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galatasaray Spor Kulübü ile yaptığı iş birliğini bitirme kararı aldı.

Edinilen bilgilere göre Emlak Konut, Galatasaray yönetiminin Florya'daki yükümlülüklerini yerine getirmediğinden Riva ve Florya arazilerini kapsayan protokolü feshetmek için çalışmalara başladı. Söz konusu arsaların, Galatasaray ile imzalanan protokollere göre en geç Aralık 2017 tarihinde Emlak Konut'a teslim edilmesi gerekirken, G.Saray'ın kamp ve antrenman tesislerinin bulunduğu Florya arsası Emlak Konut'a bu güne kadar teslim edilmedi.

29 Haziran 2016'da yapılan anlaşma gereği Florya ve Beykoz Riva'da yer alan arsalara proje yapılması planlanıyordu. Sarı-kırmızılı kulüp 63 bin 230 metrekarelik arazide gerçekleştirilecek Florya projesinden taahhüt edilen 832 milyon 500 bin TL'nin yüzde 28,57'si (237 milyon 845 bin TL), Riva projesinden ise 952 milyon TL'nin %80'ini (761 milyon 600 bin TL) kazanacaktı.

Sabah


Galatasaray Spor Kulübü Derneği mülkiyetinde bulunan Beykoz İlçesi Riva Mahallesinde kain taşınmazlar ile Bakırköy İlçesi Florya Mahallesinde kain taşınmaz üzerinde proje geliştirmek amacıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Şirketimiz arasında 2016 yılında imzalanan protokollerin feshi süreci başlatılmıştır.

KAP
 
aldığımız parayı geri mi isteyecekler şimdi?

ya da yüklenici firma bu işin altından kalkamadı yeni bir sürece mi gireceğiz

sıkıntı bizimle mi alakalı firma ile mi?
 
nihayet konu acilmis... evet mac basliginda da sormustum biz para almistik sanirim bu proje ile ilgili ön ödeme miydi neydi dursun zamaninda? bu paralara ne olacak?
 
Üst Alt