Rıza Çalımbay: "Bu takımı ben kurmadım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rıza Çalımbay: "Bu takımı ben kurmadım"


845062-20390886-1600-900.jpg


Rıza Çalımbay'ın sözleri şu şekilde:

"Maçta denge vardı. Biz hamle yaparak maçı kazanalım diye düşündük. Beklemediğimiz bir anda gol yedik. Beşiktaş takımı sonra özgüvenle daha iyi işler yaptılar. Bizim oyuncularımız girdiğimiz pozisyonları yine değerlendiremedi. Gol sıkıntımız var. Bir türlü son pasları değerlendiremiyoruz. Bugün de aynı şeyi yaşadık. Oyuncu açısından sıkıntı yaşadık. Tabi ki geçen maçı, sonradan giren arkadaşlarımızın katkısıyla aldık. Bu sefer de sonradan giren arkadaşlarımızdan istediğimiz verimi alamadık."

TAKIMI BEN KURMADIM

"Biz bu takıma geldiğimizde belli bir şey gördük. Aldığımız takımı da ilk yarıya kadar çok iyi bir yere getirdik. Orada da bazı isteklerimiz oldu. Şu anda baktığın zaman bu takım, benim kurduğum takım değil. Bu bir mazaret de değil. Takviye şart."
 
En nefret ettiğim bahane. Peki o zaman neden takımın başına geçtin diye soran bir tane muhabir de çıkmıyor.
 
Şu anda baktığın zaman bu takım, benim kurduğum takım değil. Bu bir mazaret de değil. Takviye şart."

:red:
 
Kaç haftadır takımın başındasın saçma sapan kurgular, saçma sapan oyuncu tercihleri şimdi de takımı ben kurmadım demekle olmaz bu işler...Bugün 2-0 kazansan şov yapar dururdun ...İşte bu yüzden ne bireysel anlamda sizler nede Türk Futbolu biryerlere gelemiyor...Tuzunuz kuru seni şu an Trabzon kapının önüne koysa haftaya en az 5 Süper lig en az da 5 tane Spor Toto liginden talibin olur kısır bir döngü ve kazanan hep sen ve senin gibi vizyonsuz hocalar...
 
Ulan ne güzel dünya be bu dünyada futbolcu ya da teknik direktör olacaksın abi. Her durumda hepsi sorumluluğu üstlerinden çok rahat atıp dünya paralar kazanan insanlar
 
Bahaneye bak bahaneye. Elindeki oyuncular trabzon için az buz kadro değil.
Gelen giden evinde sallıyor sana.
Hiç mi bir dokunuşun olmaz. Hiç mi bir hamlen olmaz sanki dün geldi. Devre arası geçirdin hiç mi hazırlayamadın takımı.
Mental olarak bile hazırlamıyorsan sen orada necisin ?

Gscimbom
 
Dalga mı geçiyon lan itolit?
Bize karşı çomar takımını hırslandırıp, Başakşehir ve Beşiktaş'a karşı kedi olan bi zavallısın.Korkak pislik.Zevksiz herif
 
Bu kadroyu ben kurmadım bahanesi bana da irite edici geliyor ama kabul edelim ki Trabzonspor'un rezalet bir kadro planlaması var. Takımın orta sahası ve stoperi yok resmen. Kucka ve Sosa bitiğin bitiği adamlar.

Şunu da ekleyeyim ki yazın burda anket açsak Sosa mı Belhanda mı? Ndiaye mi Kucka mı diye sırf geldikleri takım Milan diye bu bitik adamlar daha çok istenirdi.
 
Bu hocalar Armut piş agzıma düş istiyorlar. Sen hocasın elindeki kadrona göre bir taktik ayarlayıp kazanmasını bileceksin. Versinler bir küçük çocuğa Neymar , Messi gibi oyuncuları o küçük çocukta kazandırır.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Konuşma ulan adi herif!Baktın ki tinerciler puan kaybediyor hemen orta sahayı boşaltıp maçı verdin.Olcay,Sosa ve Ndoye ile çıkarak da bunu daha iyi kanıtladın.
 
Bu kadroyu ben kurmadım bahanesi bana da irite edici geliyor ama kabul edelim ki Trabzonspor'un rezalet bir kadro planlaması var. Takımın orta sahası ve stoperi yok resmen. Kucka ve Sosa bitiğin bitiği adamlar.

Şunu da ekleyeyim ki yazın burda anket açsak Sosa mı Belhanda mı? Ndiaye mi Kucka mı diye sırf geldikleri takım Milan diye bu bitik adamlar daha çok istenirdi.
Ben hala ikisini tercih ederdim, Trabzon'a gidip üstüne koyan bir yabancı mı var sanki? Adamlar çok kötü yönetiliyor, her sezon daha ilk 8 haftada ligi havlu atıyorsun, şampiyonluğa oynama ve CL motivasyonu ile bu adamlardan gayet verim alırsın ama sadece paralarını almak için kendilerini orada hapis olarak gören oyuncudan daha doğrusu böyle hissettirirsen böyle oynuyorlar.
 
Dallamaya bak! Antalya takımını babam mı kurdu? Hadi onu geçtim yavşak Tudor'un başında olduğu takımı yendiğinizdeki demeç neydi?
 
Orta sahada resmen eziliyorsun zaten, üstüne orta saha çıkarıp forvet alıyorsun. Hamsileri sevmem ama ekmek yediği camiaya ihanetin kralını yaptı bugün


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kazanmak için yaptığın o hamleyi yapmasan puan kazanmıştın zaten. Ama senden fazlasını beklemekte saçma olur. Bahanesi de hocalığına uyumlu olmuş.
 
Üst Alt