Rıza Çalımbay: "Galatasaray maçında herkes en üst seviyesine çıkacaktır" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rıza Çalımbay: "Galatasaray maçında herkes en üst seviyesine çıkacaktır"


riza_calimbay_dan_galatasaray_a_gozdagi_h17646_7aeda.jpg

Rıza Çalımbay Trabzonspor'a geliş süreciyle ilgili, ''Biz de bu krizi yönetmeye geldik. Bizim tek dezavantajımız zamanın dar olmasıydı. Bir hafta içerisinde neredeyse 3 maç oynayacağız. Kendi kurmadığımız bir takım. Yüzeysel olarak tanıdığımız bir takım. Maalesef sıkıntıları içine girdiğimde gördüğüm bir takım. Trabzonspor saha dışında sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntılar da sahaya yansıdığı için bazı istenmeyen olaylar olmuş.

Her şeyden önce Trabzonspor büyük bir camia. Burası bambaşka bir yerdir, futbol kentidir. Burada çalışmak çok büyük sorumluluk ister. Biz de bu sorumluğu, hedefleri bilerek geldik. Gönül Trabzonspor gibi bir camiaya sezon başında gelip kendi takımını kendin yapmayı isterdi. O zaman her şey bambaşka olur. Şimdi biz takımı tanıyoruz ve sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Galatasaray maçının Trabzonspor için çok önemli olduğunu vurgulayan Çalımbay, ''Bizim kendi taraftarımız önünde bu maçı çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Ben taraftarımıza inanıyorum, güveniyorum. Taraftar her zaman kötü gün dostudur. Böyle günleri aşarsak, en büyük destek taraftardan olacaktır. Bu maçlar bizim için ve camia için çok önemli karşılaşmalar. Kim oynarsa oynasın, bu maçı kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Herkes en üst seviyesine çıkacaktır. Bu maçı iyi bitirdiğimizde çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.

Önümüzdeki sıkıntılı süreci aşmak için seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Galatasaray maçı da bu iş için en büyük fırsat. Camia, oyuncuları için çok büyük şans. Bizim de bunu iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Ben bu maçı çok iyi şekilde bitirdiğimizde önümüzün açılacağını takımın güveninin geleceğini çok iyi biliyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Beşiktaş'ı için elinden geleni yapacaktır şüphemiz yok ve bu durumun Trabzonspor ile bir alakası yok. Ne kadar haysiyetsiz varsa lige hoca oldu.
 
ben bunlara kızmıyorum adamlar gittiler fenerle berabere kaldılar 8taşla berabere kaldılar son dk galibiyeti kaçırdılar deplasmanda üstelik.

ts zaten büyük maçlara iyi motive oluyor tamamen yanlıs oyuncu tercihleriyle macı verdik tsye bi gol çaksak pamuk helva gibi dagılacaklardı
 
Üst Alt