Rıza Çalımbay, Samir Nasri ve Deniz Kadah'ı Kadroya Almadı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rıza Çalımbay, Samir Nasri ve Deniz Kadah'ı Kadroya Almadı!


875.jpg

AJANSSPOR ÖZEL
– Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak maç öncesi Akdeniz ekibinden flaş bir haber geldi.

Antalyaspor’un yeni transferlerinden Samir Nasri, Galatasaray maçının kadrosunda yok. Öte yandan Deniz Kadah’ın da maç kadrosunda olmadığı belirtildi.

Bilindiği üzere teknik direktör Rıza Çalımbay, Samir Nasri'nin hafta içerisinde hasta olduğunu ifade etmişti. Bununla birlikte Fransız futbolcu bir idmana da katılmak istememiş ancak tecrübeli teknik adam bu duruma engel olmamıştı.
 
Futbolculugunu izleyen var mi Riza'nin. Sag kanattan bindirirken ceza sahasina orta yapmak icin topu ayagiyla one itip sonra "geriye iki uc adim atip" acilarak orta yapardi.
 
Rıza Çalımbay, maç öncesi yaptığı açıklamada: “Nasri 2 gün antrenmana çıkmadı, sonra tek antrenmana çıktı. Sonraki gün de kasığında ağrı olduğunu söyledi. Deniz’de de sıkıntı vardı. İkisini hastaneye götürdük. Nasri’de hafif bir yırtık vardı. O yüzden riske atmak istemedik. Futbolu çok seven, çok isteyen bir isim Nasri. Bugün de oynamayı çok istemişti. Ama oynatsak, 3-4 haftalık bir sakatlık yaşayabileceğini öğrendik. Zaten bugün çok sakatımız var” ifadelerini kullandı.
 
Üst Alt