Robben: "Almanya'yı yeneceğiz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Robben: "Almanya'yı yeneceğiz"


Robben: "Almanya'yı yeneceğiz"

Euro 2012'deki ilk maçını kaybeden Hollanda'nın yıldızı Arjen Robben, takım olarak Almanya karşısında alınacak galibiyete inandıklarını söyledi.



190623hp2.jpg




Hollanda'nın Danimarka'ya kaybetmesinin ardından takımın yıldızı Arjen Robben, Almanya ile oynayacakları ikinci maçı mutlaka kazanacaklarını söyledi.



AD.nl'ye açıklamalarda bulunan Robben, "Kendimizden eminiz. İyi bir takımın ve Almanya'yı yenebiliriz. Eğer kazanabilirsek her şey bizim için daha iyi gidecek." diye konuştu.



Robben, De Telegraaf'a verdiği diğer bir röportajda ise Almanya'yı överken, "Onların gücünü herkes biliyor. Fiziksel olarak çok üstünler ve akıcı bir oyun oynuyorlar." ifadelerini kullandı. 2010 Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi finallerinde kaybetmesinin kendisini güçlendirdiğini de belirtti. Yıldız oyuncu, bu iki finali kaybettikten sonra kazanacağo ilk şampiyonluğun anlamının daha büyük olabileceğini de sözlerine ekledi.



Hollanda ve Almanya yarın karşı karşıya gelecekler.



Kaynak
 
Cevap: Robben: "Almanya'yı yeneceğiz"



Robben'in bu ozelligini seviyor herhalde antrenorler. Ne yapsa da sahada her zaman, Afellay da ne kadar iyi oynasa ya yedek ya da oyundan ilk alinan eleman oluyor. Robben'i ornek almasi lazim.



Bu arada Almanya'yi yenmeleri zor olsa da Hollanda kapanan savunmalara karsi cok zorlaniyor. Rakip de kendi gibi hucum yapti mi ofans oyunculari daha iyi oynuyor acik alan bulup.
 
Cevap: Robben: "Almanya'yı yeneceğiz"



Danimarka Portekiz'i de geçer,diğer takımlar düşünürler artık,sempati duyduğum takımdan çok mu şey istiyorum bilmiyorum :lol: ama bildiğim tek şey var o da Hollanda'nın iki ekseni var, takımın yarısına şapka çıkarılır,diğer yarısına ise bunlar da oyuncu mu denir,özellikle savunma bloğunda sıkıntı çektikleri bir gerçek. Bir de şu tek forvet sevdasına bir son versinler.Kuyt da sağ beke,tamamdır :lol:
 
Üst Alt