Robben: "Bunlar kek üzerindeki krema gibi maçlar" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Robben: "Bunlar kek üzerindeki krema gibi maçlar"


[h=1]Bayern Münihli Robben, Maç Sonunda Beşiktaş'ı Aşağıladı[/h][h=2]Beşiktaş maçında yedek kalan Bayern Münihli Robben, "34 yaşındayım ve bunlar kek üzerindeki krema gibi maçlar. Tabii ki sahada olmak istiyorsunuz." dedi.[/h]
giphy.gif


"BUNLAR KEK ÜZERİNDEKİ KREMA GİBİ MAÇLAR"
Maça sonradan dahil olan Robben, yedek kalmasıyla ilgili olarak Alman basınına konuştu ve, "11'de başlamamış olmamla ilgili duygularımı açıklarsam, yarın Heynckes ya da Rummenigge'nin ofisinde görüşme yapmak zorunda kalırım. Ben bir profesyonelim, 34 yaşındayım ve bunlar kek üzerindeki krema gibi maçlar. Tabii ki sahada olmak istiyorsunuz" yorumunda bulundu.

@https://www.haberler.com/bayern-munihli-robben-mac-sonunda-besiktas-i-10586592-haberi/
 
2010-2011 de dünyanın en iyi oyuncusuydu. Ondan önce de Sneijder(2009-2010) en iyisiydi.
 
Son düzenleme:
Sakatlığı olmadığı zaman bence maça etki etme açısından net dünyanın en iyi 2. oyuncusu.Enteresan biçimde yaşı da performansını hiç düşürmemiş.Sakat olmadığı sürece 5-6 yıl önceki halinden farkı yok.Aynısı Ribery için de geçerli.
 
Ulan bizim ciguliye bakınca eleği eleyip eleğini asmış dedim akşam performansı karşısında.
Bu adam ne sakatlıklarla boğuştu birde ona nazaran.
 
Yaşına rağmen Tek kusuru sakatlık.


________________________________

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
 
yemin ediyorum thomas'la devre arasi mi yoksa oyunun ikinci yarisinin ortalarinda mi ne, tam olarak hatirlamiyorum. ama resmen yemeye hazirlandiklari bir geyigi parcalarken bir birleriyle "benim ulan, vermem payimi, ben yiycem benim bu kremali kek besiktas" gibi kavga eden sirtlanlar gibiydiler. resmen ezildi besiktas.
 
Üst Alt