Roberto Mancini - Sayfa 156 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Kendisi şu an İtalya'yı 10/10 yaparak finallere götürdü.

Terim ise gelenden geçenden 5-6 yemekle, sonuncu takımlara puan vermekle meşgul. Yaa hocanın da dediği gibi "hayat, neden olmasın?"
 


Luis Figo, antrenör Roberto Mancini ile gergin bir ilişki nedeniyle İtalya'da Inter ile her zaman eğlenmediğini itiraf etti.

Figo, 2005'te Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Inter ile dört mevsim geçirdi ve kulüpteki süre boyunca dört Serie A şampiyonu kazanmayı başardı.

“İlk başta Inter'de iyi bir deneyim yaşadım, sonra onunla [Mancini] kötü bir deneyim yaşadım,” dedi Figo, Fabio Cannavaro'ya Instagram'daki bir konuşmada.

"Mancini, kariyerimde beni en çok aşağılayan insanlardan biriydi.

"Acı çektim.

"Artık 20 yaşında değildim, 34 ya da 35 yaşındaydım.

"Ve yaşamamam gereken durumları yaşamak zorunda kaldım."

Figo, Mancini'nin insan yönetiminin fakir olduğunu ve bu nedenle kişisel düzeyde bağlanamadıklarını tekrarladı.

Figo, "Bu daha az veya daha fazla oynama meselesi değildi, 34 yaşında bunun olabileceğini biliyorsun." Dedi.

"Seni 85 dakika ısınmaya göndermek ve patlayıp patlamayacağını görmek için sadece üçünü çalmak ... bu normal değil."
 
Yakın dönemin en zevkli iç saha maçlarını onun döneminde oynadık bana göre. Tudor'un döneminde de iç sahada baya iyiydik tabii ama Mancini döneminde daha ne oynadığını bilen bir takım vardı.
Gittiği takımlara çok transfer yaptırdı diye boş TD denmesi ilginç. Çünkü ondan daha fazla transfer yaptıran kel herife dünyanın en iyi TD'si filan deniyor...
Kariyerinde 11 kupası olan, başarılı, karizmatik, mütevazi ve adam gibi adamdır. Adamın şanssızlığı hayatındaki bütün şansı tek bir sezonda kullanan Ersun'a denk gelmesi oldu...
Ha dünyanın en iyilerinden filan demiyorum tabii, yanlış anlaşılmasın. Ama burda adama Tayfur Havutçu muamelesi yapılması filan çok saçma.
 
Üst Alt