Robin van Persie Sakatlandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Robin van Persie Sakatlandı


Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie, omuz bağlarını yırttı. Persie, 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
59a19dccae784916c824d3a6.jpg


Fenerbahçe'nin Hollandalı forveti Robin van Persie, Gençlerbirliği maçında yok!

Fenerbahçe’nin Hollandalı forveti Robin van Persie, omuz bağlarını yırttı! Vardar maçında sahadaya ilk 11’de çıkan Persie, Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek.

Robin van Persie’nin 2 hafta takımdan uzak kalması bekleniyor.

ALPER DE SAKATLANDI

Alper Potuk'un da kasık ve arka adalesinde yırtık olduğu açıklandı!

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Hollandalı golcü Robin van Persie’nin iki hafta, Alper Potuk’un da 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüp sakat oyuncuların durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, “17 mart 2017 tarihinde sol kolunda oluşan 5 parçalı kırık nedeniyle ameliyat olan, aradan geçen 5.5 aylık süreçte kemik kaynaması tamamlanan ve ameliyatı yapan ekiple istişare edilerek son kontrolleri gerçekleştirilen Fernandao takımla çalışmalara başladı. Sol arka alt adalesinde oluşan yırtık sebebiyle tedavisi süren Mehmet Ekici’nin ise milli maç arasında takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Vardar maçında sol omzunun üzerine düşen ve omuz bağlarında yırtık meydana gelen Robin Van Persie’nin tedavisine başlandı, 10 gün ile 2 hafta arası takımdan ayrı çalışması ön görülüyor. Vardar maçında sakatlanan Alper Potuk’un kasık ve arka adalesinde 2. derece yırtık oluştuğu tespit edildi, tedavisine başlandı” denildi.

Kaynak:
Cnntürk

YouTube
 
Şu herifin aldığı para benim bile zoruma gidiyor bu şikecilerr yazık.

Gerçi bizde daha kötüleri vardı ve hala var, ne yazık ki :(

Sürün yağlı surat!
 
Adam hiç bir deplasmanda yok.Yılda 22 milyon alan çöp.Bir de geldiğinde ne böbürlenmişlerdi ya neyse beter olsunlar.

Büyüksün GOMİS.
 
Fener'in işi gerçekten çok zor. Aldıkları oyuncuların bir kısmı iş yapacak oyuncular ama eldekiler baya çürük ve moralsiz.
 
Üst Alt