Robin van Persie'nin Son Bombası: Elektronik Sigara! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Robin van Persie'nin Son Bombası: Elektronik Sigara!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1773054_df7d495d9df493787db7496ff2b36245_640x640.jpg

Fenerbahçe'nin büyük beklentilerle Manchcester United'tan transfer ettiği Robin van Persie, gündemden düşmüyor.

Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre sorumsuz tavırları, umursamaz hareketleriyle bütün Fenerbahçelilerin antipatisini toplayan Hollandalı, yaptığı son hareketle sınırları fazlasıyla aştı. Tecrübesiyle, ismiyle, kariyeriyle, hiç yoksa gençlere örnek olması gereken bir seviyede olan Van Persie'nin bu son hareketi 'Yok artık' dedirtti.

Hollandalı yıldız, tesiste bir süredir elektronik sigara da içmeye başladı!
Bütün takıma hediyelerin verildiği yeni yıl fotoğrafına Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde olmasına rağmen katılmayan Van Persie, vurdumduymazlığını en üst seviyeye çıkardı. Hollandalı oyuncunun utanmadan, sıkılmadan, çok da fazla saklanma ihtiyacı hissetmeden tesiste sık sık elektronik sigara içmesi, herkesi hayrete düşürdü. Henüz teknik direktör Aykut Kocaman'a yakalanmayan yıldız oyuncuya nasıl bir yaptırım uygulanacağı ise merak konusu...

YA GİDECEK YA KADRO DIŞI
Hollandalı oyuncu, amiyane tabirle tam olarak kendini salarken ikinci yarıda hiçbir şekilde kadroda düşünülmüyor. LA Galaxy ve Feyenoord takımlarının ilgisi olmasına rağmen "Uçan Hollandalı" için resmi bir girişim henüz gerçekleşmezken devre arasında ayrılmasa bile RVP'nin ismi, Fenerbahçe'nin 14 yabancısı arasına kesinlikle yazılmayacak.

Tesiste elektronik sigara içecek kadar haddini aşan Robin van Persie'nin takımdan ayrılacağı günü herkes dört gözle bekliyor!

YILLIK 4,9 MİLYON!
Hollandalı yıldız, Fenerbahçe'den yılda 4,9 milyon Euro alırken futbol dışında her şeyi yapıyor: Balık avlama, tavla oynama, okey partileri, boğaz turu, at çiftliğine gitme, boks yapma, masa tenisi.

Habertürk
 
Adam öyle bir sözleşme çakmış ki bunlara gitmek istemedikten sonra Aziz'in 7 ceddi gelse gönderemez bunu :asd22: yattığı yerden 5 milyon,temiz para
 
Habertürk Gazetesi okuyan insanın IQ'sundan şüphe ederim. Böyle iğrenç rezil bir gazete olamaz. Bir insan ne olursa olsun, kim olursa olsun bu şekilde onuruyla oynanmaz!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt