Robinho'dan Şampiyonluk Yarışı Yorumu ''Galatasaray önde...'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Robinho'dan Şampiyonluk Yarışı Yorumu ''Galatasaray önde...''


DcYDl0rXUAAPzoc.jpg

Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir' yıkan Sivasspor'da Brezilyalı golcü oyuncu Robinho şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı bir adım önde gördüğünü açıkladı.

Demir Grup Sivasspor bu akşam Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesi kapsamında Medipol Başakşehir'e şampiyonluk yolunda büyük yara verdi. Sivasspor, Başakşehir deplasmanında 1-1 berabere kalırken Brezilyalı yıldız Robinho oyuna ikinci yarıda dahil oldu.

Robinho'dan şampiyonluk yolunda Galatasaray itirafı

Medipol Başakşehir mücadelesinde ilk 45 dakikada yedek kulübesinde olan Robinho ikinci yarıda dahil olduğu mücadelede yıldızlaşan isimlerin başında yer alıyordu. İstekli futbolu ile Sivasspor ataklarını yönlendiren Robinho, Sivasspor'un Başakşehir ağlarında bulduğu golde de katkısı büyüktü.

Robinho karşılaşma sonrasında ligde devam eden ve nefesleri kesen şampiyonluk yarışı hakkında yorumda bulundu. A Spor canlı yayınında konuşan Robinho şu ifadeleri kullandı;

''GALATASARAY ÖNDE''

"4 tane kaliteli takım var. Şu anda net bir favori yok ama bu beraberlikten sonra Galatasaray biraz daha ön plana çıkıyor."

Futbol Arena
 
Aç da gölgesinde serinleyelim kral . Şaka maka fb ve bşk maçlarında tarlalardan haberi olmayan 2-3 futbolcudan biriydi zaten Samet mecburiyetten oyuna aldı iki maçta da milletin ağzına laf vermemek için
 
Teşekkürler tarlalardan haberi olmayan adam! bugünkü maçın tamamını izleyen biri olarak diyorum; takım arkadaşlarının çoğunun ve hocanın yüzlerine tükürebilirsin.
 
Üst Alt