Rodrigues: "Galatasaray, kariyerimdeki en büyük sıçrama noktası oldu" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rodrigues: "Galatasaray, kariyerimdeki en büyük sıçrama noktası oldu"


1546875938069.png

Galatasaray'dan ayrılıp, Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımına transfer olan Garry Rodigues çok özel açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Rodrigues'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Garry Rodigues: "Transfer benim için çok önemli bir adımdı. Hayatımda pek çok şeyi değiştirmemi sağlayacak. Açıkçası mutluyum. Burada da başarılı olacağına inanıyorum. Ancak şu unutulmasın burada herkes mutlu. Fatih Terim'le konuştum. Kulüple görüştüm. "

Garry Rodigues: "Hepimiz bu transferin daha iyi olacağına karar verdik. Herkes bu işten mutlu. Asla tek taraflı bir istekle olmadı."

Garry Rodigues: "Galatasaray'ın mali fair play kurallarından dolayı para kazanması gerekiyor. Benim transferim bu konuda Galatasaray'a yardımcı olmuşsa çok sevinirim. İçim rahat. Galatasaray'ı çok seviyorum. Her zaman iletişimimi sıcak tutacağım. Galatasaray'ı unutmam mümkün değil."

Garry Rodigues: "Fatih Terim çok büyük bir teknik direktör. Bende emeği çok... Galatasaray'da çok mutlu günler yaşadım ve başarılı olduğuma inanıyorum. Galatasaray, kariyerimdeki en büyük sıçrama noktası oldu."

Garry Rodigues: "Bana verdikleri için minnettarım. Şampiyonluğa ulaşacaklarına inanıyorum. Galatasaray'ın büyüklüğü her türlü engeli aşır; TFF ve benzeri hangi engel çıkarsa çıksın bunları aşıp, şampiyonluğa ulaşacaklarına inanıyorum."

Garry Rodigues: "Çok iyi oyuncular var; ama takımı güçlendirmek adına bu döneme yeni oyuncular alınacaktır. Galatasaray'da harika bir dönem geçirdim. Hiç kuşku yok ki şampiyonluğa ulaştığımız an en unutulması oldu. Başarılı olduğuma inanıyorum."

Garry Rodigues: "Bunu bana taraftar da hissettirdi. Beni çok sevdiklerini biliyorum. Ben de onları seviyorum. Onlar gerçek bir güç. 90 dakika boyunca bizi ayakta tuttular. Hangi maçta olursa olsun, müthiş bir destek gösterdiler."

Garry Rodigues: "Elde ettiğimiz başarılarda hiç kuşku yok ki en önemli unsur taraftar oldu. Onları hiçbir zaman unutmayacağım. Galatasaray hep kalbimde, en özel yerde duracak."
 
Bu sene boş yapmasan 2 katını kazandırıp giderdin.Zam kötü etkiledi her zamanki gibi.
Neyse yolun açık olsun.Sülük olmadın hiç değilse.
 
öyle ya da böyle para kazandırdı kulübe. gitmem diye tutturmadı arap çölünde ne yapacağım demedi. yolu açık olsun beyinsiz de olsa iyi çocuktu
 
öyle ya da böyle para kazandırdı kulübe. gitmem diye tutturmadı arap çölünde ne yapacağım demedi. yolu açık olsun beyinsiz de olsa iyi çocuktu

2 milyon yerine 5 alacak, 4 yerine 5 alsaydı o da gitmek istemezdi tabiki.
En azından geçen sezon ve bu sezon başı katkı verdi takıma ve en önemlisi bonservis kazandırarak gitti.
 
iYi katkı sağladı 2 seneden ber, en büyük katkıyı da giderken kazandırdığı para ile yaptı..
herkes için iyi bir transfer oldu, yolu açık olsun..
 
Üst Alt