Rodrigues: "Hedefimiz belli; şampiyon olmak istiyoruz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rodrigues: "Hedefimiz belli; şampiyon olmak istiyoruz"


DV285Q_WsAA6E7m

Ligde forma giydiği son 5 maçta 5 gole katkıda bulunan Garry Rodrigues, 3-0 kazanılan Antalyaspor maçının ardından Galatasaray Televizyonu'ndan Deniz Gülen'e konuştu.

Garry Rodrigues'in sözleri şöyleydi:

"Bugün 3 puan almak çok önemliydi. Çünkü alınan puanlar liderliği getirecekti. Bu nedenle sevinçliyiz. İlk yarı iyi oynayıp iyi performans gösterdik ve hocamızın istediklerini uyguladık. İkinci yarı ise biraz rehavet vardı ama önemli olan liderlik. Bu nedenle mutluyuz."

"Hedefimiz belli; şampiyon olmak istiyoruz. Uzun vadeden ziyade maç maç bakmak ve adım adım gitmek gerekiyor. Önümüzde Kasımpaşa maçı var ve ilk odaklanmamız gereken karşılaşma Kasımpaşa maçı..."
 
şampiyonluğa olan inancım varsa nedeni bu adamdır..Gomis zaten sene başından beri iyi de garry son haftalarda çok ekstra oynuyor Maşallah nazar değmesin
 
Arenadaki maçlardan sonra böyle demeçleri dikkate alamıyorum. Deplasmanda çöpüz. Kimse kendini kandırmasın. Eğer geçen haftaki Sivas maçında bu oyunu oynayıp 3-0 yenseydik ben de tam inanırdım ve kenetlenirdim ama Kasımpaşa deplasmanı belirleyici olacak o ışığı görmede.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt