Rodrigues’e de Talip Çıktı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rodrigues’e de Talip Çıktı


5230385.jpg


Galatasaray’ın sol kanadında oynayan yıldızlara birer birer talip çıkıyor.

Galatasaray’ın sol kanadında oynayan yıldızlara birer birer talip çıkıyor. Bruma’nın Leipzig’e transfer olmasının ardından Garry Rodrigues’in de İngiliz kulüpleri tarafından takip altına alındığı ortaya çıktı.

Sarı-Kırmızılılar’ın geçen sezon devre arasında 3.5 milyon Euro’ya transfer ettiği 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon ligde 4 gol 6 asistlik bir performans sergiledi.

Fanatik
 
Şu formunu sezon sonuna taşırsa rahatlıkla 20 eder... Bruma bu kadar etkili değildi üstelik gitmek istiyordu Garry daha sorunsuz bir adam..
 
Karar alma konusunda sıkıntılı bir oyuncu ancak Gomis ile uyum yakalamış durumda.
Ceza sahasına daha fazla adam sokan bir oyun planımız daha doğrusu oyuncu yapımız olsaydı asist istatistikleri katlanabilirdi.
İkili baskı yediğinde topu daha iyi saklamalı, topla rakip arasına vücudunu koymalı.
Hızlı ve çabuk hızlanıyor oluşunu daha avantajlı hale getirebilmesi için biraz daha kontrollü olmalı, özellikle ofsayt pozisyonunda kalmamaya dikkat etmeli.

Piyasa uçmuşken bu haliyle 15m civarı teklif gelir bence. Keşke %20 maddesi olmasaydı.
 
uzun süredir Avrupa takımlarını takip etmiyorum

dün bjk vesilesiyle izledik sonunda

Coman denen adamı gördükten sonra rodri ye 10 milyon iyi para
 
rodrigues sağ kanat oynarsa performansı ciddi şekilde artar. sol kanat oynatarak onun orta%pas kabiliyetini sınırlandırıyoruz.
 
Bu sene kendini aştı muazzam bir kanat oyuncusu oldu. 20-25 m € arası çok rahat gider EPL kulüplerine.O ligin küme düşeni bile 25-30 milyon € transfere harcıyor zaten.
 
takıma verim açısından bak.

eren ve gomis gibi 2 pivot santraforumuz var ama kanatlarda ters ayaklar yüzünden orta yapamıyoruz.

bir golden daha verilmli olduğunu anlayamazsın. trabzon maçındada sağdan attı mesela.

Tamam da zaten Garry de sürekli olduğu yerde duran bir kanat değil ki. Sürekli gezintide. Aslında en mantıklısı bir sağda bir solda olması maç içinde. Sağdan orta soldan şut yardırsın. Nasıl fikir? Kendini nerede iyi hissediyorsan orada olsun. Feghouli’yi de fiziksel durum olarak rahatlatır. Zaten seneye Fegh çok başka olacak emin olun. Çünkü iyi bir sezon öncesi kampı geçirecek. Geçen yaz adam için faciaydı resmen.


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Etkili form tutmuş bir açık oyuncusu çok ciddi paralar eder

Garry Rodrigues takım oyununa yatkın - fazla defosu olmayan - 2 sezondur iyi de skor katkısı veren - çalışkanlığı devamlılığı çok yüksek ve ligin en formda oyuncusu bana göre

Şu form durumunu devam ettirirse en az 16-18 mil. € civarlarında piyasası var
 
rodrigues sağ kanat oynarsa performansı ciddi şekilde artar. sol kanat oynatarak onun orta%pas kabiliyetini sınırlandırıyoruz.

Kesinlike doğru..Rodriguesin tarzı farklı sıfıra inip ota açıyor bruma içe kat eden oyuncu...En verimli olacağı yer sağ kanattır bizim için atacağı gollerden ziyade attıracağı goller çok daha önemli
 
Son düzenleme:
Üst Alt