Romelu Lukaku 80 Milyon Euro'ya Inter'de! - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Romelu Lukaku 80 Milyon Euro'ya Inter'de!


Yav o değil de biz bu heriflerle nasıl rekabet edecez ? İnter'in, Roma'nın falan harcadıkları paralara bak, bizim lig bir süre daha daralmaya devam edecek gibi gözüküyor, nasıl olacak bilemedim.
Krizi fırsata çevirebilirsin . Bu adamların inanılmaz bütçelere oyuncu alması demek senin iyi oyuncu çıkarırsan ya da iyi gözlemcilik ağın olursa çok yüksek fiyatlara oyuncu satabileceğin anlamına geliyor . Akıllı bir yapılanmayla borç da azaltabiliriz çok iyi yerlere de gelebilriz . Zaten eskiden de şampiyonlar liginde eshamemiz okunmuyordu hatta UEFA'yı kazanmamıza verilen oran 1'e 250'imiş (Galatasaray TV'ye göre) . Aslında şu an çok daha güçlü ve iyi durumdayız çok daha iyi ve güçlü de olabiliriz doğru yapılanmalarla . İyi transfer politikalarıyla devamlı Şampiyonlar Ligi'nde oynayan hatta gruptan çıkan bir takım olabilir yahut Avrupa Ligi'nde yarı final final görmemiz mümkün .
 
Yav o değil de biz bu heriflerle nasıl rekabet edecez ? İnter'in, Roma'nın falan harcadıkları paralara bak, bizim lig bir süre daha daralmaya devam edecek gibi gözüküyor, nasıl olacak bilemedim.

Şöyle bir ifade kullanmışsın forumda reis.

Mehmet Arslaner çok güzel demişti,en nihayetinde Türkiye'de faaliyet gösteren bir organizasyonsun.Yani Türkiye'de ne Avrupai seviyede de GS'den bunu bekliyoruz ki?Tuz basılmış toprakta ağacın çıkmasını beklemeye benziyor bu durum.

ÖM grubumuzda bir renktaşımız senin bu ifadeni argüman olarak örnek sunmuştu.
 
Tek care cesitliligin oldugu Alt yapi ve zaman. Fransa'ya, Ingiltere'ye, Belcika'ya, Almanya'ya, Portekiz'e bakiyorsun her turlu milletten futbolcu var. Avrupali zihniyle yetisen Afrikalilar. Adamlar 200 yil oncesinin somurgeciliginin herseyinden yararlaniyorlar. Hala daha once yapip da verim aldigimiz seyi neden yapmiyoruz anlamiyorum.
 
Şartlar daha da ağırlaştı bir de üstüne, Onur gibi iyi düşünmek istiyorum ama yazdığın sebeplerden dolayı hiç umudum yok. Sen ne düşünüyorsun?

Onur bize çözüm yolu sunuyor. Türk insanımızın mantalitesi ve ülke futbolunun sosyal ve ekonomik gerçeklerini hesaba katarsak uygulanabilirliği bana mümkün gelmiyor. Ben hala Altınordu projesi bu topraklardan nasıl çıktı bunu bile idrak etmekte zorlanıyorum. Yani ben beklemiyorum böyle bir düzeni hemde Galatasaray genel kurulu yapısı içerisinden çıkıp uygulamaya koyabilecek insanları beklemek bir hayli hayal ötesi duruyor.

Premier Ligde top 6 takımları diyelim ki 10 sene şampiyon olamadı adama zerre koymaz bu durum çünkü her şekilde sezonu ekonomik olarak karda kapatıyor. Liverpool senelerdir şampiyonluk yok Manchester Ferguson'dan beri şampiyonluk yok, hakeza Arsenal, ama hala dünyanın sayılı kulüplerinden bunlar. Bizde ise bir sene şampiyon olamayan takım batıyor küçülmeye gidiyor. Bu yüzden saha dışında gerçekleşen algı savaşları ikili ilişkiler v.s inanılmaz bir baskı gerilim var. Yani bu ortamda sen hangi vizyonu koyabilirsin ki? Ülke futbolumuzun ekonomik ölçeği ortada yani. Scouting gençlere, alt yapı oyuncularına sabredebilecek ortam görünmüyor.

Şu tablo da da çıkıp kulübe sportif ve ekonomik açıdan nefes aldıran Fatih Terim gibi bir sembol isme biz neden Avrupalılar gibi oynayamıyoruz diye çemkirirmesini doğru bulmuyorum. Tabi ki bizde istiyoruz iyi futbol görmek az da para harcıyoruz denemez aslında yoğunlaştığımız takdirde oyun kalitemiz arttırılabilir muhakkak düzelmelerde olacaktır bu sezondan itibaren ama adam bugün gitse kulüpte yarın kaos baş gösterecek. Bu kadar her şeyimizin ucu ucuna olduğu yerde, habüre oyunda oyun diye ağlanıp premier lig örnek gösterilip hocanın yetersizlikle addedilmesini doğru bulmuyorum. Hocada muhakkak uğraşıyor kolay değil bu işler biraz sabırlı olmak lazım.
Hoca da biliyor farkında bu durumun defaatle söyledi oda Avrupayla makasın açıldığını ve yakalamak için son bir manevra peşinde olduğumuzu benim inancım o ki yaparsa bu işi bu ülkede yapabilecek tek adamda yine kendisi. O çok övülen taktik bilen vizyon sahibi Abdullah Avcı'ları da gördük Avrupa maceralarında, Bu işler lafla olmuyor.
 
Üst Alt