# Ronaldinho | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Ronaldinho


Arkadaşlar öncelikle her sene çıkan bir haber olduğu ve hiç bir sene bir alınamadığı için başta spekulatıif bir haber olarak değerlendirdim. Taki tribün dergi sitesinde bir açıklamada bulunana kadar. Sabah twiterdaki hesaplarında ilk olarak okuduğum ''Adnan Ozturk ve Faruk Suren Ronaldinho'nun transferini gorusmek icin menajerlerin cagrisi uzerine bu sabah Brezilya'ya uctular.İdi daha sonra ki tweetleri Adnan Ozturk: Ronaldinho yillik 8 mil.€ istiyor ancak biz o kadar veremeyiz.Fiyatta anlasabilirsek imza attirmak istiyoruz. Bunları okuduktan sonra inandırıcı gelmedi açıkcası ama 15dk önce sitelerinde bunu yazdılar:

Son olarak da bu sabah Adnan Öztürk'ün aciklamalari olarak 2 ayri tweet ile duyurulan anons, havaalaninda calisan ve Editor ekibe mensup arkadasin direkt Sayin Öztürk'ün kendisine ayaküstü sordugu bir iki sorudan aldigi cevaplardan ibarettir. Bu iki anonsdaki bilgiye bugun medyada rastlanmamasi dogaldir.



Belki görüşmeler vardır bende sizin fikirlerinizi almak için yeni bi topic açtım gelir mi ? gelmez mi ? sorunlu olduğu söyleiyor ayrıca fazla kilolarida var ne dersiniz ?
 
Cevap: Ronaldinho



Bende gelmesini isteyenlerdeim ama maliyeti ne kadar düşücek merak konusu 8 milyondan nereye kadar çekilebilir ?
 
Cevap: Ronaldinho



Alex, Ronaldinhonun tek topugu etmez. Fakat biri bütün beynini, yüregini ve fizigini futbola odaklamıs. Digeri ise zamanında kazandıgı paraların ve söhretin verdigi rahatlıkla futbolu idman amaclı görüyor, ciddiye almıyor.
 
Üst Alt