Ronaldo Barcelona ile uğraştı: "20 milyon!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ronaldo Barcelona ile uğraştı: "20 milyon!"


İLGİNÇ VE KOMİK ATIŞMA! Futbol dünyası iki starı yan yana getirip sürekli tartıyor; Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi. Barcelona ve Real Madrid rekabeti de ortada. Bu rekabet sanal ortamda da yaşanmaya başladı ve Cristiano Ronaldo üstü kapalı bir mesaj yolladı.








Futbol dünyasının megastarlarından Cristiano Ronaldo'nun popülaritesi gün geçtikçe artıyor.



Real Madrid'in gözbebeği sosyal ağlardan Facebook'taki hayran sayfasında kişi sayısının 20 milyonu devirmesi üzerine ilginç bir resim paylaştı. Ronaldo üzerinde "20 milyon" yazan bir kağıtı kameraya tutarken Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona'ya bir mesaj yolladı.







Barcelona geçtiğimiz günlerde Lionel Messi konseptli bir kampanya için küçük bir klip hazırlamıştı. Facebook'ta Barcelona'nın 9 milyonu geçen hayran sayısı sonrası Katalan cephesi bu klipte "10'u arıyoruz" sloganıyla taraftarlarına seslenmişti.



Bu kampanya medyadanın çeşitli taraftarlarında kendine yer bulurken Ronaldo'nun ve Real cephesinin bu esprili çıkışı dikkatlerden kaçmadı. Facebook'ta Ronaldo'nun hayran sayısı 20 milyon kişiyi aşmış durumda...

Sporx.com
 
Cevap: Ronaldo Barcelona ile uğraştı: "20 milyon!"



Cristiano+Ronaldo+Barcelona+v+Real+Madrid+xzoZjViStm_l.jpg
 
Cevap: Ronaldo Barcelona ile uğraştı: "20 milyon!"



O 20 milyonun 19 milyonu her gördüğü erkeğe '' Ay çoookkhhh tatLı yhaaa xD'' diyen ergen kızlardır zaten.
 
Cevap: Ronaldo Barcelona ile uğraştı: "20 milyon!"



Ya of sen de bayıyorsun artık ya. Adama kötü futbolcu mu dedik? Hayır. Adam apaçi yani belli Mustafa Sarp'ın kötü futbolcu olduğu kesinse Ronaldo'nun da apaçi olduğu o kadar kesindir.



Neye göre apaçi ya ? Apaçi dansımı yapıyor .. kartalla aynı sokaktan full ses müzik ile 5 10 defa mı geçiyor ?
 
Üst Alt