Ronaldo: "Çok mutluyuz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ronaldo: "Çok mutluyuz"


Ronaldo: "Çok mutluyuz"

Çek Cumhuriyeti karşısında Portekiz'e yarı final kapılarını açan isim olan Cristiano Ronaldo, maçın ardından açıklamalarda bulundu.



193356hp2.jpg




Euro 2012 çeyrek final maçında Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup ederek yarı finale yükselen Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo maçtan sonra açıklamalarda bulundu.



Takımına galibiyeti getiren golü atan, iki topu da direkten dönen Ronaldo, "Çok güzel bir geceydi. Rakibimizden daha iyiydik ve kazanmayı fazlasıyla hak ettik. Son iki maçımızda direklere takılmıştık, bugün de aynısı oldu. Ama en önemli şey takımımızın kazanma arzusu ve mücadeleci ruhunu hiçbir şekilde kaybetmemesiydi. Ben de gol attığım için ayrıca mutluyum." ifadelerini kullandı.



Zorlu bir yolda olduklarını belirten yıldız futbolcu, "Zorlu bir aşamayı daha geride bıraktık. Şimdi yarı finaldeki rakibimizi bekliyoruz. Büyük umutlarımız var. Ancak ayaklarımızın yere basması gerektiğinin de farkındayız. Bir sonraki maçımızı mutlaka kazanmak istiyoruz. Tek hedefimiz finale kalabilmek." diye konuştu.



Portekiz'in yarı finaldeki rakibi İspanya-Fransa maçının kazananı olacak.



Kaynak
 
Üst Alt