Ronaldo İsyan Etti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ronaldo İsyan Etti


Şampiyonlar Ligi macerasına Dinamo Zagreb'i deplasmanda 1-0 yenerek başlayan Real Madrid'de, karşılaşmayı kanlar içinde bitiren Portekiz'li yıldız Cristiano Ronaldo maçın Norveç'li hakemi Oddvar Moen'i eleştirdi.

Ronaldo İsyan Etti Zagreb'de mücadelede, 53. dakikada Arjantin'li yıldız Angel Di Maria'nin süper golüyle galip gelmesini bilen Real Madrid'de, 73. dakikada ise Brezilya'lı sol bek Marcelo Vieira kırmızı kartla oyun dışında kaldı.



Dünyanın en pahalı futbolcusu konumundaki Ronaldo ise, 90 dakika boyunca Dinamo Zagreb'li futbolcuların sert müdahalelerine ve Hırvat taraftarların da top her ayağına geldiğinde ıslıklı protestosuna maruz kaldı.



Meydana elen kanamadan dolayı soyunma odasında sağ ayak bileğine dikiş atılan Ronaldo, 90 dakika sonrasında yaptığı açıklamada şöyle konuştu:



"Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak önemli. 3 puandan dolayı mutluyuz ancak hakemden memnun değilim. Umarım bir daha bu hakem maçımızı yönetmez. Utanç vericiydi. İnsanlar Fair-Play'den, oyuncuları korumaktan bahsediyor ancak ben bunların hiçbirini görmüyorum.



Anlayamıyorum. Üzgünüm çünkü hakemlerin yetenekli oyuncuları koruyacaklarını söylediklerini duyuyorum ancak bazıları dokunulmazken, ben hala hırpalanıyorum, sürekli faullere maruz kalıyorum."



Hırvat taraftarların yoğun protestosuyla karşılaşmasıyla ilgili de konuşan Ronaldo, "Beni ıslıklıyorlar çünkü yakışıklıyım, zenginim ve harika bir futbolcuyum. Beni kıskanıyorlar. Bunun başka bir açıklaması yok" dedi.



38 YIL SONRA KIRMIZI FORMA

Bu arada, Real Madrid'in Dinamo Zagreb maçına tam 38 yıl sonra ilk kez kulüp tarihinde de 2. kez kırmızı forma giyerek çıkması ilginç bir detay olarak değerlendirildi.



CASILLAS 6. SIRAYA YÜKSELDİ

1999-2000 sezonundan beri Real Madrid kalesini koruyan ve birçok rekorun altına imza atan 30 yaşındaki İspanyol yıldız Iker Casillas, Dinamo Zagreb maçının ardından ayrı bir sevinç yaşadı.



İspanyol ekipteki 577. resmi maçına çıkan tecrübeli file bekçisi, Jose Antonio Camacho'yu yakalayarak Real Madrid formasını tarihte en çok giyen futbolcuları sıralamasında 6. lığa yerleşti.



Real Madrid formasıyla en çok sahaya çıkan futbolcular sıralaması ise şöyle:



Raul 741

Sanchis 710

Santillana 643

Gento 605

Hierro 601

Casillas 577

Camacho 577

Pirri 561

Michel 559

Guti 542
 
Cevap: Ronaldo İsyan Etti



Hırvat taraftarların yoğun protestosuyla karşılaşmasıyla ilgili de konuşan Ronaldo, "Beni ıslıklıyorlar çünkü yakışıklıyım, zenginim ve harika bir futbolcuyum. Beni kıskanıyorlar. Bunun başka bir açıklaması yok" dedi.

@ 1:20

[video=youtube;IaBziWYcwK4]https://www.youtube.com/watch?v=IaBziWYcwK4[/video]
 
Ronaldo'nun apaçiliği tuttu



Cristiano Ronaldo: "Beni kıskanıyorlar!"



Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, ıslıklanmasıyla ilgili olarak sert açıklamalarda bulundu.



Şampiyonlar Ligi "D" grubunda dün akşam deplasmanda Dinamo Zagreb ile karşılaşan Real Madrid'de Zagrebli taraftarların ıslıkladığı Cristiano Ronaldo, maç sonrası yaptığı açıklamada "Beni ıslıklıyorlar çünkü güzelim, zenginim ve büyük bir futbolcuyum" dedi.









Real Madrid'in Dinamo Zagreb'i 1-0 yendiği maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ronaldo, "ıslıklanmasına tek açıklamanın kendisini kıskanmaları olduğunu" savundu. Ayrıca maçta rakip futbolculardan aldığı tekmelerden ve hakemin faul vermemesinden yakınan Ronaldo, Norveçli hakem Oddvar Moen için "Utanç vericiydi. Umarım bir daha bizim oynadığımız bir maçta düdük çalmaz" dedi.



Portekizli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'ne 3 puan ile başlamanın ise önemli olduğunu vurguladı.
 
Cevap: Ronaldo'nun apaçiliği tuttu



ehehehehehe apaçi aheheuahuaehea. messi ve diğerleri. eheheheheh visca el barca, visca catalunya eheuaheuhuehauhae messi bu adam neyin nesi aehauehasuehandandan ankara mersin mersin messi messi messi eauheauhaeuahu he is playstation ehaueeuah
 
Cevap: Ronaldo'nun apaçiliği tuttu



35727.jpg




c.ronaldo yakışıklıysa bu çocuk ne ?
 
Üst Alt