Ronaldo'dan tarihi rekor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ronaldo'dan tarihi rekor


Real Madrid'in Portekizli golcüsü Cristiano Ronaldo, bu sezon attığı toplam gol sayısını 50'ye çıkartarak, 49 golle efsanevi futbolcu Ferenc Puskaş'a ait olan Real Madrid tarihindeki bir sezonda en fazla gol atma rekorunu kırdı.



Ronaldo bu sezon ligde 37, Şampiyonlar Ligi’nde 6 ve Kral Kupası’nda 7 gol attı. Portekizli futbolcu, 38 golle Hugo Sanchez (1989-90) ve Zarra’ya (1950-51) ait olan La Liga’da bir sezonda en fazla gol atma rekorunu kırmaya da çok yaklaşırken, kalan 2 maçta en az 2 gol atması halinde bu rekorun da yeni sahibi olacak.



Özellikle son 2 iki haftada attığı toplam 7 golle İspanya’daki gol krallığı yarışında en yakın rakibi Barcelonalı Lionel Messi ile arasındaki farkı 6 gole çıkaran Ronaldo, 37 golle önde yer alıyor. Altın Ayakkabı yarışında da ilk sırada bulunan Ronaldo, "Herhangi bir saplantım olmadan gol krallığı için mücadele ediyorum. Attığım goller için takım arkadaşlarıma teşekkür etmeliyim" dedi.



Öte yandan, Real Madrid’in yeni transferi Nuri Şahin ile ilgili bir soruya ise Ronaldo, "Bizim için büyük bir transfer" dedi.



Ronaldo ayrıca, geçen Avrupa Şampiyonası’nda Nuri’nin kendisiyle görüşmek isteyip ondan formasını istemesiyle ilgili İspanyol basınında çıkan fotoğrafa rağmen olayı hatırlayamadığını söyledi.



fanatik
 
Cevap: Ronaldo'dan tarihi rekor



Kendini hiç bir takıma ve takım oyununa bağlamadan, bireysel olarak 2 tane en büyük ligde ispatladı. Artık Ronaldo'ya laf edeni Allah çarpar.
 
Cevap: Ronaldo'dan tarihi rekor



Yetenek ekstra, o kadar kas çalışıp takım oyununa ayak uydurmaya çalışmasa Messi havasını alıyordu şu an.:)
 
Cevap: Ronaldo'dan tarihi rekor



Madridi nerdeyse tek başına sırtlıyor takım değiştirdi ama neredeyse eskisinden daha iyi performans sergiliyor.



En iyi oyuncu Messi derdim ama gerçekten adam uğraşıyor yani şuan eşit görüyorum 2sinide.kim derse en iyi kim diye her zaman eşit dicem veya fikre göre Ronaldo diyecem
 
Cevap: Ronaldo'dan tarihi rekor



Ben tam bir Messi fanıydım ama bu haberi okuyunca fikirlerim tamamen değişti. Artık Ronaldo'dan başka bişey düşünüemiyorum o en iyisi. Ab shaper'a çok kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Eğer ürünü beğenmezseniz 8 gün içinde ürünü iade edebilir parayınız geri alabilirsiniz.
 
Cevap: Ronaldo'dan tarihi rekor



Biz zaten Ronaldo şöyle, böyle demiyoruz. Ronaldo müthiş ötesi bir futbolcu. Sadece bahsettiğimiz olay Messi'nin, Ronaldo'dan birazda olsa daha iyi olduğu.
 
Üst Alt