Röportaj Protestosunun Maliyeti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5c21c34366a97c404a3d9b83

Röportaj protestosunun Galatasaray'a maliyeti 200 bin TL

Galatasaray’da susmanın faturası ağır oldu. Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan sonra yayıncı kuruluşa maç önü ve sonrası röportaj verilmemesi nedeniyle talimatlara aykırı hareketi ile basın toplantısına kimsenin katılmaması hep ceza olarak geri dönüyor.

Derbiden sonra sadece 2 kez toplantı ve röportajlara katılan, Sivas maçı da dahil olmak üzere 6 kez sessiz kalan sarı-kırmızılılarda sırf bundan kaynaklı 300 bin lira cezanın bulunduğu belirtildi. Atiker Konyaspor karşılaşmasında bu nedenle 40 bin lirayla cezalandırılan Galatasaray, Beşiktaş derbisinin ardından yine aynı bedeli ödedi. Çaykur Risespor karşısında bu para 60 bin liraya yükseldi.

Medipol Başakşehir deplasmanında da susma hakkını kullanan Galatasaray’ın teknik heyetine yine 60 bin lira cezaya hükmedildi.

Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında da suskun kaldıkları için bugün yeniden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilecek olan sarı-kırmızılılar bir kez daha para cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Fanatik
 
Kafası çalışan bir kişi yok ki yönetimde. Defalarca söylüyoruz.

Güzel / kötü bir maçtı.

Kazandık / kaybettik

İyi akşamlar. . .

diyeceklerdi sadece. Daha etkili olurdu. Sosyal medyada daha çok yer alırdı. Şimdi çoğu kimsenin bu protestodan haberi bile yok.
 
Futbol piyasası için çokta abartılacak bir maliyet değilmiş orta halli bir muhitte ortalama bir daire fiyatı
 
Selçuk'a verilen maç başı paralar daha fazla zoruma gidiyor.
Röportaj vermemek her ne kadar bir işe yaramasada en azından bir mantığı var ama selçuk'un futbol sahasında olmasının hiç bir mantığı yok
 
Üst Alt