# Royston Drenthe | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Royston Drenthe


Taraftarlar, yönetimin söz verdiği transfer bombalarını patlatmasını beklerken, asıl bomba şike soruşturmasıyla patladı. Gündemin bir anda değişmesinin ardından, Galatasaray’ın transfer çalışmaları da ikinci planda kaldı. Taraftarlar bile forumlarda bambaşka konular hakkında tartışıyor. Transferle ilgili olarak da yönetim cephesinden çok farklı açıklamalar geliyor. Ancak çalışmalar derinden devam ediyor... Gündeme gelen son isim Real Madrid’li Royston Drenthe oldu. Geçtiğimiz sezon da Sarı-Kırmızılılar’ın transfer listesinde yer alan Hollandalı futbolcu için İspanyol deviyle görüşme masasına oturulacağı iddia etti. Avusturya kampında, sol bekte görev yapan Hakan Balta ve Çağlar Birinci’den memnun kalmayan Fatih Terim’in, hem bu mevkide hem de orta sahada oynayabilen Drenthe’yi istediği kaydedildi.



Gago gündeme gelebilir



Sarı-Kırmızılılar’ın, Real Madrid’le yapacağı görüşmede Fernando Gago için de nabız yoklaması bekleniyor. Arjantinli oyuncunun, eski takımı Boca Juniors’a transferinde önemli aşama kaydedilmiş ancak daha sonra çıkan pürüzler nedeniyle imzalar atılamamıştı. Orta sahaya mutlaka ön libero transferi yapmak isteyen yönetimin, şartların uygun olması halinde 25 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katabileceği belirtildi.



(BİZİM FORUMDAN SÖZ EDİYOR SANKİ) :)
 
Cevap: Drenthe bombası



Bu drenthe'nin piyasasi manyak dustu. Adam gelecegin yildizi olarak gosterilirken simdi siradan bir futbolcu oldu.
 
Cevap: Drenthe bombası



Forumu iyi takip ediyorlar :)



Bu arada drenthe'yi de efsane olarak anabiliriz artık. Adamın isminin geçmediği transfeemr dönemi yok. Üstelik bir kere de değil, en az 5-10 sefer :asd:



Büyüksün (!) türk medyası :tiphat:





aynen katılıyorum dün burda konuşuluyordu bari biraz daha farklı gözle verselerdi haberi
 
Cevap: Drenthe bombası



Terim sola Ozan İpek yada Drenthe 'yi düşünüyor diye duyduk bizde.



Ama Drenthe nerde, Ozan İpek nerde? Aralarında dağlar kadar fark var.
 
Cevap: Drenthe bombası



Kazim, Yekta, Sabri ve Pino cuvala mi girmisler?



Yeterliler mi orasi tartisilir ama sag kanat yok demeyelim..
 
Cevap: Drenthe bombası



Sol bek Drenthe ve sol açık Ozan İpek birbirini tamamlayan uyumlu bir ikili olabilir.Çünkü Ozan geriye dönüp bekine yardım eden bir kanat oyuncusu.Drenthe zaten savunması fena olmayan bir oyuncu savunma eksikliğini zaten hızıyla kapatır.Umarım 40 yılda bir doğru haber yaparlar.
 
Üst Alt