RTE'den Platini'ye Şok Örnek! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

RTE'den Platini'ye Şok Örnek!


64a48basbakan-erdogan-dan-kritik-gorusmeler-34294.jpg




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, futboldaki şike iddiaları ve sonrasında verilecek cezalar konusunda yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.



Haberin Devami GSC Portal'da
 
Cevap: "İngilizler 5 yıl gitmedi de ne oldu?"



gerzek liverpoollular yuzunden avrupaya gidemeyen takimlarin taraftarlari da cok mutluydu zaten de mi basbakan bey
 
Cevap: "İngilizler 5 yıl gitmedi de ne oldu?"



Gördügünüz gibi bu isin nerelere gittigi belli oldu. Bizi yavas yavas hazirlamaya calisiyorlar. Valla sinirden kendimi öpücem...
 
Cevap: "İngilizler 5 yıl gitmedi de ne oldu?"



Sabah'da da yazilmis ayni laflar.



Şike konusunda da siz "Suçun şahsiliği" vurgusunda bulunmuştunuz...

- Doğru. Platini'ye söyledim. O da "Haklısınız ama uygulama böyle" dedi. Ben de "Düzeltelim, o zaman" dedim. Şike sahaya yansımış mı bakılır ve karar ona göre verilir. Aksi halde kulübü cezalandırmak neden? Para cezası vermek neden? 8 takım birden ligden düşerse ne olur, futbol biter. Ceza davası ile futbol federasyonunun kararını birbirinden ayırmak lazım.

Platini'ye de İngiltere örneğini verdim. Orada holiganlar yüzünden Thatcher İngiliz takımlarının Avrupa'ya çıkışını 5 yıl yasakladı. Ne oldu? Kendi aralarında gayet güzel devam ettiler. Döndükleri sene de şampiyon oldular.



Sekiz takım düşerse lig biter - ERDAL ŞAFAK - Sabah



Basbakan bunu ciddi ciddi söylemis. Yaziklar olsun.
 
Cevap: "İngilizler 5 yıl gitmedi de ne oldu?"



Bu gidisle bizim takim da Asya kupasina katilip, Seul-Tahran seferleri yapar.
 
Cevap: RTE: "İngilizler 5 yıl gitmedi de ne oldu?"



İnsanlar o kadar gerizekalı değil , özellikle galatasaraylılar işin içinde avrupa olmazsa ligi pek sallamaz (taraftar bazında konusuyorm - yönetim parasına bakar ) o dekoderlerde itina ile iade edilir , şahsen ettim , aradıklarında f5 ligden düşmediği sürece geri açmayacağım boşa aramyın dedim . Şimdi bu durumda f5liler etkilenmez , önemli olan bjk ve trabzonsporlu taraftarların duruşu , bjklilerden de pek ümidim olmasada gene de onlarında uefa da çeyrek finali lig şampiyonluğuna tercih edeceklerini düşünüyorum . Toplu bir organizasyon yapılıp tüm dekoderler iade edilmelidir , yaa ben yarın etçem öbür gün etçem demekle değil aynı gün o dekoderler iade edilsin ( eğer bu karar alınırsa) bakalım Türk futbolu neree gidecek . dingiltere gibi döner dönmez şampiyon mu olacak yoksa san marino kıvamına mı gelecek ... Şahsen gs nin ligdeki durumu zerre umrumda olmaz ligde istersek 10. olalım o sezon avrupa da yarı final görmüşsek , şimdi bu en büyük zevki elimizden alacaklar , sonrada ligde tiyatro oynatacaklar yok ya. Avrupa yoksa napayım lig şampiyonluğunu 10 kere gördüm sevindim zaten ... Para herşeyi bozarmış , futbolunda ağzına s....
 
Cevap: RTE'den Platini'ye Şok Örnek!



Sıkıyorsa yollama bakalım 5 yıl avrupaya,sandıkta görüşürüz lafından nefret ederim ama sandıkta görüşürüz o zaman.
 
Cevap: RTE'den Platini'ye Şok Örnek!



Açık açık fenerbahçeme ceza vermeyin bütün türkiyeyi avrupadan men edin ne olcak ki? demiş....Neyin kafasını yaşıyorsun recep bey sana oyu sadece fenerbahçeliler vermeyecek!!!!!!!!!!!
 
Cevap: RTE'den Platini'ye Şok Örnek!



Şaşıracak bir şey yok. Siz Y.D. ve efendilerinin Başbakan'dan icazet almadan bu işlere soyunacağını mı sanıyordunuz? Bizim Yönetimin de çok saf olduğunu söyledik durduk. Adamlar kendilerine ceza vermek için mi oraya geldiler?



Bundan sonrası için;



1- %99 bu dosya TFF'de kapanmıştır. Men edilmek göze alındı.



2- %1 ihtimaldir ki sözde bir ceza (puan cezası vs.) verilebilir. Bu da, Avrupa Şampiyonası düzenleme adaylığımızın iptali, Olimpiyat adaylığımızın iptali, takımların ucu açık süresiz men edilmesi, milli takımın süresiz men edilmesi, üyeliğimizin askıya alınması gibi cezalardan birinin olması durumunda verilecek ceza puan silme falan olur en fazla ki bana göre öyle bir durumda "Biz haklıyız, UEFA/FIFA haksız. Bu bir milli davadır" moduna gireceklerine eminim. Kısacası onlara cezayı unutun, asıl cezayı biz gördük. ŞL'ye gidemiyoruz.



3- Kimse takımı çekeriz diye hayallere dalmasın. Takımı çekmek için nakit 250milyon dolar para verecek olan var mı?
 
Cevap: RTE'den Platini'ye Şok Örnek!



Malesef haber doğru. Tayyip Erdoğan cesur biri, bu dediğini yapabilir. Zaten eskiden beri hep bahsediyorum, toplam sekiz takım olması sorun. İnfantino kararın dengeli olması gerektiğini söylemişti. Bir maçta şike yapan takım bir alt lige düşecekse, FB nin 5-6 lig geriye düşmesi gerekiyor. Eğer hepsini aynen bir alt lige düşürürlerse, haksızlık olur ve TFF tazminat davalarından çok çeker... Yoksa tek şike yapan FB olsa çoktan düşmüştü...



İngiltere de nasıl karşılanmıştı bu karar bilmiyorum ama bizde makul karşılanacağını düşünmüyorum. Diğer takımlara büyük haksızlık olacaktır.Kabul edilemez. Ayrıca durum Thatcher zamanındaki gibi değil. UEFA büyük paralar ödüyor artık. Zaten Avrupa takımlarıyla çok fark var aramızda, bu fark iyice açılır.



Ama Tayyip Erdoğan dediğim dedik biri. Kimseyi dinlemeyebilir.
 
Cevap: RTE'den Platini'ye Şok Örnek!



senin futboluna senin liginede senin





Sikebahcelilere hakk vermek durumunda kaliyorum

maksat Azize operayonuymus gorulen o
 
Cevap: RTE'den Platini'ye Şok Örnek!



Sayın Başbakanımız bizim aylardır uğraşıpta anlatamadığımızı, 1 paragrafta çok güzel bir şekilde açıklamış.



Süreç ve Türkiyenin durumu, bundan daha güzel bir şekilde açıklanamazdı.
 
Üst Alt