Rüştü Reçber: "Muslera'nın hatası yoktu" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rüştü Reçber: "Muslera'nın hatası yoktu"


5234645.jpg


Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber, Fernando Muslera'nın dün akşam yediği golde hatası olmadığını belirtti.

Efsane ismin Hürriyet gazetesinde yayınlanan açıklamaları şu şekilde:

İkinci golde Muslera’nın hata payı ne kadardı?

Muslera defansla arasındaki mesafeyi korumaya çalışıyordu. Savunmanın müdahalesinde top Olcan’ın önüne düşünce iş işten geçti. Dışarıdan bakılınca bu hata gibi görünür.

Mağlupken geri dönüşü neye bağlıyorsunuz?

BİRİNCİSİ; futbolcuların hocaya büyük sevgi ve saygı duyduğu ortaya çıktı. İkincisi; 2-0 geriye düşmeleri futbolun bir azizliğiydi ve kazanma hırsları ikinci yarı ortaya çıktı

Skor 2-0’a gelirken Tudor’un hatası var mıydı?

2-0 geriye düşmeyi Igor Tudor’a bağlamamak gerekir. Sadece futbolcuların bireysel hatalarından kaynaklanmıştır. İkinci yarı bu hatalar olmadı, bu sefer goller geldi.​
 
bence ikinci yenilen gol kabul edilebilir aslında yinede yememesi lazım ama futbolda bazen böyle şeyler oluyor ben yediğimiz ilk golün daha düşündürücü olduğunu düşünüyorum bakın maicon topa altı pas içerisinde müdahale ediyor ve topu kendi kalesine yolluyor muslera havadan yada yerden olsun kenardan gelen hiçbir topu kesemiyor problem orada.O topu musleranın alması lazım kalesinde çok pasif karşı karşıya top kurtarmak yetmez bazı pozisyonları kaleciler başlamadan bitirirler muslerada bu yok hiç.
 
İyi vurdu ayıcık
40 yılda bir olur
lakin ilk golün benzerini geçen hafta blowtaştan da yedi
yan toplar sıkıntı dedikçe etkileniyor herhold. Acil düzelmesi gerek
 
Maçın tekrarını izliyorum. Golü gördüm,Olcan şansı ile avlamış Muslerayı


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Boş yapmış Rüştü her zamanki gibi. Rakibe gelen kırmızı karttan sonraki rehavete bağlıyorum Muslera'nın yediği ikinci golü. Defansın topu arkaya sektirmemesi lazım ama Muslera'nın da o kadar önde durması anlamsız. Biz ataktayken orta sahaya kadar çıkıyor ona hiçbir şey demem ama orda olmadı bu yaptığı. Muslera takımda en sevdiğim oyuncu açık ara, yanlışları olduğunda eleştireceğim tabi ama -kendi adıma konuşayım hadi- bendeki kredisi sonsuz.

Taffarel sonrası yaşadığı düşüşe katılıyorum. İyi antrenör olmasının yanında özellikle Güney Amerikalı oyuncular için çok iyi bir mentör Taffarel. Şu an yaşadığı formsuz dönemi daha hafif şekilde atlatırdık. Benim Muslera'ya olan inancım tam. Şampiyonluk yolunda bu takımın kilit oyuncularından biri olacaktır tekrar.
 
Üst Alt