Rusya, Türkiye'den Gelen 23 Ton Tavuk Etine Çok Fazla Antibiyotik Sebebiyle El Koydu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Rusya, Türkiye'den Gelen 23 Ton Tavuk Etine Çok Fazla Antibiyotik Sebebiyle El Koydu!


Rus tarım ürünleri denetim ajansı Rosselhoznadzor, Türkiye'den gelen bir parti tavuk etine el koyduklarını duyurdu

Rusya'nın Vladivostok limanında Türkiye'den gelen 23 ton tavuk etinin ülkeye girişine izin verilmedi.


Rus tarım ürünleri denetim ajansı Rosselhoznadzor'dan yapılan açıklamada kararın nedeni olarak da yapılan laboratuvar testleri sonucunda tavuk etlerinde “kabul edilebilir orandan fazla miktarda” antibiyotik bulunması gösterildi.


Sputnik bu konudaki haberinde, “Rusya yasalarına göre sağlığa zararlı olabileceği tespit edilip ülkeye girişine izin verilmeyen ürünler ihracatçı ülkeye geri gönderiliyor ya da imha ediliyor” dedi.

page_rusya-turkiyeden-gelen-23-ton-tavuk-etine-el-koydu-cok-fazla-antibiyotik-kullanilmis_309445519.jpg


Tavuga hayir
 
antibiyotik mi , hanım viral enfeksiyon geçiriyordu , iyileşmem antibiyotik diye tutturdu .anlatmaya çalıştım ihtiyacın yok diye ama anlamadı.

tavukları bana yönlendirsinler.
 
Rusya bir çeşit oyun oynuyor sanırım, büyük ihtimalle henüz adını koymadığımız bir kıskançlık veya karın ağrısı söz konusu. Saygıdeğer beyefendi Tamer Tuna olsaydı bizlere bütün detayları aktarırdı, şansımıza küselim.
 
Bu tavuklari maalesef millete yedirecekler.
Yakinda vatandasa hem ucuza tavuk hemde antibiyotik yediriyoruz, bize tesekkür etmeniz gerek diye aciklama yaparlarsa hic sasirmam.
 
Üst Alt