Ryan Babel, Corona Virüs'e Yakalandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ryan Babel, Corona Virüs'e Yakalandı


1605516714847.png

Hollanda Milli Takımı'nda ilk 3 testinden negatif sonuç çıkan Ryan Babel'in 4. corona virüs testi pozitif çıktı.

Hollanda Futbol Federasyonu, 3 testinden negatif sonuç alınan Ryan Babel'in corona virüs semptomlarına benzer şikayetleri nedeniyle kadrodan çıkarıldığını duyurmuştu.
 
Yaw tam da kadro cikmazsa hukmen yenilginin ertesine simdiden 5 oyuncu gitti. Asil sorun, bunlar ne zaman virusu kaptilar?
 
Yahu pozitif bulana kadar test. Arkadaş bu adam Corona değil de belki de normal sezonluk grip. Bas bas bağırıyorlar, PCR Testi ile Corona tespit edemezsin diye. Test bir pozitif çıkıyor bir negatif. Neyi test ettiği de belli değil.

Sezonluk grip, vücudumuzda yaşayan bir sürü virüs Allah ne verdiyse bütün her şeyi bu saçma testler ile Corona belası içerisine dahil edip bu korku hikayesini daha da çok pompalıyorlar.

Allah sonumuzu hayretsin, bu işin sonu hiç iyi bir yere gitmiyor.
 
Ula bu dünyaya futbolcu gelmek varmış. Heriflere bak virüsü bulana kadar test yapmışlar. Daha başbakanları da sürü bağışıklığı diye ağlıyor. Garibanlığın gözü kör olsun, paran varsa yancıkta dünya kuralı olmuş resmen.
 
Bu pcr testi harbi sıkıntılı he. Mucidi bile bu test kullanılmamalıdır diyor. Ortada bi orta oyunu var öyle devam ediyor bakalım hayırlısı
 
Bunun Fifa ile alakası yok. Bu aptal organizasyon UEFA'nın suçu, ha tabi FİFA istemese böyle bir şeye kolay kolay izin verilmezdi.
Su an FIFA ve UEFA tv parasi icin mucadele ediyor. FIFA bir tek dunya kupasindan para kazanabiliyor o da dort yilda bir oluyor. UEFA bunu ve konferans ligini ondan yapti yoksa FIFA avrupa premier ligi ve iki yilda bir dunya kupasi falan gundemdeydi. Arsene Wenger FIFA'nin adami oldu o bahsediyor aciklamalarina dikkat etmeli
 
Korona ve buna bağlı olarak yapılan test ve tetkikler konusunda bilgi paylaşımı yapayım sevgili renktaşlar;bu paylaşım ışığında da Babel'in vb. oyuncuların durumlarının daha iyi anlaşılacağını umuyorum...
Normalde seyahat vb.testlerde ağız ve burundan alınan hızlı sonuç veren PCR testi yapılıyor,bu numunelerin doğru sonuç verme durumu virüsün vücuda ilk teması, kuluçka dönemi ve yayılımı açısından farklılık gösterebiliyor.Bu testin doğruluk oranı ortalama%65...Babel'in 3 defa hatalı çıkan test sonucu budur.Şimdi diyorsunuz o zaman aramızda binlerce oh negatif çıktım diye dolaşan eş dost var, eğer hastalık belirtileri varsa yanına yaklaşmayın.

İkinci aşamada kan ya da antikor testi.Bu test daha güvenilir ancak bunun da yine doğru sonuç vermesi için vücudun savunma sistemi virüse karşı antikor savunması üretmesi gerekiyor.Bunun için de yine kuluçka döneminin bitmiş olması gerekiyor.Muhtemelen Babel'in pozitif çıkan testi bu test.

Bir de üçüncü aşama var, tomografi.Virus bulaştığı solunum yollarında zaten belirgin hasar bırakıyor.O zaman hastanın bu hastalığı kesin olarak geçirdiği tanısı konuluyor.Diger iki aşama yapılmadan bu aşamaya geçilmiyor zaten.Eşim pandemi hastanesi çalışanı olduğu için benzer çok durumla karsilastigini söylüyor.

Bizim takımla alakalı olarak eğer virüs varsa (Arda da belirti gösterip negatif çıkmıştı) mutlaka bu üç aşama yapılırsa kesinlikle tespit edilir.Ancak kulüpler (BJK,FB de virüs çıktı,) zarar görmemek için belirti görse dahi ilk test negatif ise üstünü kapatıp yola devam ediyor.Federasyon da bu duruma göz yumuyor.Burdan söyleyeyim bir ara artık saklanmaz seviyeye gelince patlak verir bu olaylar ve lig kaosa gider.
 
Üst Alt