Ryan Babel, Galatasaray Yolunda! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
✏️Ryan Babel ???Galatasaray
✏️Fulham ile 6 aylık sözleşmeye imza atan Babel, kulübü Premier Lig'den düşerse Galatasaray ile sözleşme imzalayacak

Ali Naci küçük
 
Ali Naci diyorsa bitmistir bu transfer. Böyle transfer yapmayi planliyordu diye mi taraftardan müsade istiyordu hoca? Bu herif Besiktastan senede 3,3 milyon istemiyormuydu? Böyle +30 yasinda 2,5 milyondan fazla para alan oyunculardan artik uzak kalinmali. Bir yandan arap ve brezilya cetesini yollayip, böyle adam getirmek resmen gerizekalik olur.
 
Arkadaşlar nasıl oluyor da bunlara inanıyorsunuz anlamadım. Sezon başında (şu anki halini hiç beğenmesem de) genç bir kanat almış bu adam. Devre arasında "tecrübeli" 2 milyon euro kazanan yerliyi gönderip yerine iki tane toplamları 2 milyon yapan genç stoper almış, Avrupa'da olmasa da iç piyasada genç sayılabilecek Emre'yi almış bir adam. Şimdi kalkıp önceki takımından sırf para için Fulham yolunu tutan 30 küsür yaşında birini almaya müsaade edilecek mi sanıyorsunuz? Yahu bu adam 5 yıllık sözleşme imzalıyor amacı kulübün geleceğini kurtarmak ve genç yetiştirmek. Saçma sapan haberlere inanıp ofansif yorum yapmayın.
 
babel douglas gibi mal mal futbolcularla cok güzel vizyon örnegi oluruz. marcao ve luyindama tarzi transferler devam edecek denildigine göre bunlara inanmak istemiyorum ben. ne babeli ya. bjkde dökülen adam babel.

Sana katılmakla beraber ben babele hayır demem. marcao ve luyindama gibi hamleler asıl ortasahaya lazım. bu iki adam omurga transferi değil bir yan parça. mesela fernandes gelse istemem. Ama babel çok katkı verir.
 
GSC Futbol Profesörleri çikmiş gene ortaya.

Kadroyu genişlemek için gayet yerinde bir hamle olur.

Fernandes, Babel gibi Adamlari kadro derinliği için iyi olur. Ligi de taniyorlar.
 
Yabanci sinirinin ne olacagi belli degilken, kadronun genisletmek yanlis olur. Hele genisletmek icin 2 tane 33 yasindaki +2,5 milyon maas alacak adamlar yanlis olur.
 
GSC Futbol Profesörleri çikmiş gene ortaya.

Kadroyu genişlemek için gayet yerinde bir hamle olur.

Fernandes, Babel gibi Adamlari kadro derinliği için iyi olur. Ligi de taniyorlar.

Yukarıda da yazdım. bizim yedek kadromuz ne durumda hatay maçında gördük sanırım. kadro ne kadar geniş olursa o kadar iyi.
 
Babel yasli da Onyekuru hem bizim degil hem de genc oldu da ne oldu? Sezon basi Onye yerine Babel olsaydi siralamamiz cok farkli olurdu. Ha Babel gelsin demiyorum ama sirf genc diye de kiralik ve beceriksizler gelmesin
 
Üst Alt