# Ryan Babel | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Ryan Babel


Galatasaraylı yöneticiler, Liverpool’un golcüsü için seferberlik başlattı

Ryan_babel4.jpg




Cim-Bom, Hollandalı yıldızı almak için Lincoln’e güveniyor... Sambacı’yı 4-5 milyon euro’ya satmayı planlayan yönetim, üzerine bir o kadar daha katarak Liverpool ile bonservis sorununu çözecek. Ryan Babel’in alacağı senelik ücret ise 3 milyon euro olacak



Adnan Sezgin harekete geçti



CİM-BOM’DAN transferde dev harekat... Galatasaraylı yöneticiler gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvarken, çok zor bir transferin çalışmalarına başladılar... Liverpool’da forma giyen ve Hollanda Milli Takımı’nda da oynayan Ryan Babel’i almak isteyen Başkan Adnan Polat, Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’i bu iş için görevlendirdi...



9-10 milyon Euro lazım



BABEL için menajerlerle görüşen Sezgin, yönetime bonservisi 9-10 milyon euro, kendisine ödenecek ücret ise yıllık 3 milyon euro diye rapor verdi. Yönetim bu futbolcunun maliyetini karşılamak için Lincoln’e güveniyor. Sarı-Kırmızılılar Brezilyalı’yı 4-5 milyon euro civarında bir ücrete satmayı planlıyorlar.



Kewell da devrede



LİNCOLN’ÜN kulüpten aldığı para yıllık 3 milyon euro. Böylece idareciler 4-5 milyon euro’luk bir kaynak bulmaları halinde transferi bitirmeyi hedefliyorlar. Transfer için Kewell da devreye sokulurken, Liverpool’da yedek kaldığı için ayrılmak istediği belirtilen Babel’e Arsenal ve Tothenam'in da talip olması, Galatasaray’ı uğraştıracak en önemli konu.

Harun MUSLU Star Gazetesi


3568.jpg
 
Cevap: # Ryan Babel



Yavas. Babel gelir mi ya, Premier Lig'de baska bir takima gider. KOP'un forumunda yaziyordu; Tottenham istiyormus.
 
Cevap: # Ryan Babel



Babel gibi bir oyuncu gelmez Galatasaraya.Insan sallar ama biraz olculu sallarki okuyanlar en azindan ihtimal versin diye.22-23 yasinda cok iyi bir futbolcu turkcell zuper lige gelirmi.Liverpooldan Galatasarayada gelmez.Masa basi haberleri iste.
 
Cevap: # Ryan Babel



yanında gerrard ve alonso yu da bedava verceklermiş... bu adam liverpooldan başka takıma gitmez... oynadıgı maclarda iyi de oynadı niye satsınlar ki?
 
Cevap: # Ryan Babel



Bu kadar abartı haberler de çok erken başladı.Geçen sene 2-3 kariyerli adam geldi ya.Vallahi yandık bu sene ne isimler çıkacak kim bilir. :)
 
Cevap: # Ryan Babel



Babel Liverpool'dan ayrılmaz ama gelse nereye koyacağımızı da merak ediyorum. Arda'nın yerine mi Baros'un yanına mı :)
 
Cevap: # Ryan Babel



Yavas. Babel gelir mi ya, Premier Lig'de baska bir takima gider. KOP'un forumunda yaziyordu; Tottenham istiyormus.



Liverpool'dan ayrılacaksa ve önünde Tottenham ve Galatasaray gibi iki seçenek varsa emin ol bize gelir.



Tottenham'da küme düşmeye oynayacağına bizde şampiyonlupa ve ŞL'de oynar.



Ama bizden daha iyi takımlarda onu isteyeceği için hayal kurmayalım.
 
Üst Alt