Ryan Donk: "Fatih Terim ile yeni bir sayfa açtım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ryan Donk: "Fatih Terim ile yeni bir sayfa açtım"


6JraDN.jpg

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali rövanş maçında Atiker Konyaspor'u 4-1 mağlup ederek eledi. Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Donk, ilk 11'de yer aldığı maçın ardından GS TV'ye açıklamalarda bulundu.


Karşılaşmayı değerlendiren Donk, "Yarı finale çıkmak bizim için önemliydi. Kendi sahamızda oynuyorduk ve ilk maçta gösterdiğimiz performansın üzerine koymamız gerekiyordu. 1-0'dan sonra takım olarak verdiğimiz cevap, istek, arzu, girdiğimiz pozisyonlarla beraber güzel bir galibiyet geldi. Bizim için yarı finale çıkmak önemliydi. Bunu yaptığımız için mutluyuz." dedi.

"UMARIM DAHA FAZLA YARDIMCI OLURUM"

İlk 11'de olması hakkında konuşan Donk, “Uzun zamandır oynamıyordum. Ama Fatih Terim beni oynatmaya başladı. Her geçen maç kendimi daha iyi hissediyorum. Tek hedefim takım arkadaşlarıma yardımcı olmak. Umarım daha da fazla yardımcı olmaya devam ederim ve iyi sonuçlar alırız." ifadelerini kullandı.

"FATİH TERİM'DEN ÖNCE KADROYA GİRME ŞANSIM YOKTU"

Fatih Terim'in kendisini kadroya almasını değerlendiren Donk, "Maçın başlangıcında iyiydik, kontrol bizdeydi. Rakibe verilen bir atakla durum 1-0 oldu. İyi reaksiyon verdik. Hırslıydık, beraberlik golünü bulduk. Kaliteli ayaklarımız var, birçok pozisyona girdik; rakibimiz fiziksel olarak oyundan düşünce 4-1 kazandık... Fatih hocamızdan önce kadroya pek girme şansım olmuyordu. Fatih hoca ile birlikte yeni bir sayfa ve 11 kapısı açıldı. Onun güveninini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapıyorum." diye konuştu.
 
Basit oynadığında idare ediyor işte.
Ama kalite beklemek yanlış olur bundan. Tolga da o bölgede bunun kadar oynar belki.

Fernando nun sol ayak parmağı etmez maalesef ama.
 
top alis verisi cok iyi aslinda, hic hata yaptigini görmedim bu aksam.
top kontrolü cok iyi bazi öndeki oyunculardan daha iyi kontrol ediyor top ama
agir biraz iste. idare eder iste ancak iyi bir yedek olur.
ama fernandonun yanina iyi bi adam sart yaz transferinde.
 
Üst Alt