# Ryan Sessegnon | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Ryan Sessegnon


392775-1482232444.jpg

Sessegnon, 18 Mayıs 2000 tarihinde İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya geldi. Futbola Fulham altyapısında başladı ve a takıma yükseldi. Bu sezon forma giymeye başladı. 4 maçta 1 gol atıp 1 asist yaptı. İngiltere U16'da 6 maçta 3 gol attı. İngiltere U17'de 2 maçta forma giydi.

Güçlü Yönleri : Yaşının daha 16 olması ve yaşına göre de yeteneğinin büyük olması potansiyelinin olduğunun göstergesidir. Fulham'ın Championship'te oluşu yeteneklerini göstermesi için iyi bir fırsattır. Hücum özellikleri ön planda olan bir sol bektir. Sol taraftan yaptığı bindirmeler, topu sürüşü, girdiği ver-kaçlar, yerden ve havadan yaptığı isabetli ortaları gibi etkili özellikleri vardır. Bu özellikleri dışında ataklarda atılan şutlarda pozisyon takibi yapıp pas veya şut atar. Hızlıdır, rakibini 1e1 pozisyonlarda oyundan düşürebilir. Oyunu iyi kurabilir, tek pası da iyidir.

Zayıf Yönleri : Yaşının çok genç olmasından dolayı bazı zayıf yönleri de vardır tabi. Defansif özellikleri zayıftır. Top kapma, topa ayağını sokma, gibi defansif özellikleri. Kondisyonu zayıftır 90 dakikanın oyuncusu değildiir şimdilik. İkili mücadelesini geliştirmesi lazımdır. Tecrübesizliğinden dolayı biraz da heyecan yapabiliyor. Hava toplarında da etkisizidir fakat boyu daha da uzarsa kafa da etkili olabilir. Sert futbola da alışması gerekir.

2 sene icerisinde yüksek ihtimal 30 milyon ve üstü bir rakama transfer olacak olan sol bek. harika cocuk.

RYAN SESSEGNON ✭ FULHAM ✭ THE NEXT ASHLEY COLE ✭ Skills & Goals ✭ 2017 - YouTube
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
fulhamin hocasi iyi hem coluk cocuk oynatiyo hem de essek kadar gol atiyolar. watfordu plye cikarip kovulmusmuydu neydi
 
Sessegnonu görünce bende gençlerbirliğinin yeni transferi sandım. umarım bir gün bizimde kadromuzda bariz eksiklikler olmazda bu tarz transferler yapabiliriz.
 
Üst Alt